Aanvraag zakelijke verzekeringen

Met de zakelijke verzekeringen beschermt u zich tegen de belangrijkste risico’s voor uw bedrijf, onderneming of organisatie. Uw bent snel en voordelig verzekerd met de zakelijke verzekeringen voor MKB en ZZP. In een paar minuten berekent en vergelijkt u de premie voor uw zakelijke verzekeringen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw zakelijke verzekeringen direct af.

Direct uw zakelijke verzekeringen aanvragen!

Vul hieronder uw gegevens in, bereken uw premie, vergelijk de verzekeraars, vraag een offerte aan of sluit direct uw zakelijke verzekeringen. Als u zelf uw zakelijke verzekeringen voor bedrijven afsluit, dan is er geen sprake van advies. Wilt u advies over bijvoorbeeld de dekking van uw zakelijke verzekeringen? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voordelen zakelijke verzekeringen

  • Al uw zakelijke verzekeringen snel en eenvoudig afsluiten
  • Op elkaar afgestemde dekkingen
  • Alles overzichtelijk op één polisblad
  • Snelle afhandeling van schade

Meer weten over de zakelijke verzekeringen?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de zakelijke verzekeringen? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf of organisatie loopt? Dan kunnen wij u helpen met een risicoscan.