Verzekeringen agrarische bedrijven

Verzekeringen agrarische bedrijven

Hier vindt u een overzicht van agrarische verzekeringen speciaal voor de agrarische sector zoals akkerbouw, bosbouw, gemengde bedrijven, kwekerijen, maneges, tuinbouw, en veeteelt.

Aanhangwagenverzekering zakelijk - Met de aanhangwagenverzekering zakelijk kunt uw aanhangwagen, verkoopwagen of trailer voor uw bedrijf perfect verzekeren met een ruime dekking en een scherpe premie. Vraag online een vrijblijvende offerte aan voor uw zakelijke aanhangwagenverzekering. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer. Ook voor speciale objecten en bijzondere voertuigen kunnen wij een aanhangwagenverzekering, maar dan als maatwerk.

Aanhangwagenverzekering zakelijk direct aanvragen

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven - De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB-verzekering) beschermt uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van materiële schade en letselschade, waarvoor uw bedrijf aansprakelijk is. Bereken en vergelijk de premies en voorwaarden van de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf. Wij zijn u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven direct verzekeren

U kunt online een offerte voor de verzekering van landbouw- of bosbouwtrekkers (T1-T5) bij ons aanvragen.

Agrarische verzekeringen - De verzekeringen voor de agrarisch sector zijn afgestemd op de specifieke risico's in de agrarische branche. Met de speciale verzekeringen voor agrariërs beschermt u uw bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende schaderisico's.

Advies

Bedrijfsschadeverzekering - Met de Bedrijfsschadeverzekering verzekert u de continuïteit van uw onderneming veilig, als uw bedrijf door een gedekte schade stil komt te leggen.

Bedrijfsschadeverzekering direct verzekeren

Computer- en elektronicaverzekering - Computers en elektronica zijn essentieel voor uw bedrijfsvoering. De Computer- en elektronicaverzekering vergoedt schade aan uw apparatuur (casco).

Computerverzekering direct verzekeren

Dierenverzekering - Heeft u bedrijfsmatig pluimvee, varkens, rundvee, schapen of geiten? De dierenverzekering vergoedt schade door bijvoorbeeld brand, storm, hagel en vandalisme. Ook vergoeden verzekeraars vervoer en verblijf bij schade. Zo kunt u na schade snel weer aan de slag.

Eigen vervoer verzekering - De Eigen vervoer verzekering verzekert u tegen schade door diefstal, verlies en beschadiging van goederen tijdens transport met eigen vervoer. Bijvoorbeeld het greedschap in uw bestelauto of de goederen in of op uw aanhanger.

Eigen vervoer verzekering aanvragen

Extra kostenverzekering - De extra kostenverzekering biedt dekking voor extra kosten na inbraak, waterschade of een brand. Denk bijvoorbeeld aan de huur van vervangende apparatuur, een vervangende locatie, communicatie naar klanten en andere noodmaatregelen die nodig zijn om uw bedrijf weer operationeel te krijgen. Als een bedrijfsschadeverzekering minder van toepassing is, kan een Extra kostenverzekering uitkomst bieden. 

Direct  Extra kostenverzekering verzekeren

Gebouwenverzekering - De gebouwenverzekering verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen de gebouwenverzekering! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering voor u bedrijfspand wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!

Gebouwenverzekering direct afsluiten

Geldverzekering - De geldverzekering verzekerd verlies en diefstal van contant geld in uw bedrijf. De geldverzekering biedt ook dekking tijdens vervoer naar de bank of bij een overval. Ondanks de opkomst van PIN en electronisch betalen kan in een bedrijf veel contant geld omgaan. Daarom een geldverzekering!

Geldverzekering direct afsluiten

In de agrarische sector gelden speciale branche- en premieafspraken voor individuele en collectieve inkomensverzekeringen. Ondernemers, werkgevers en werknemers kunnen gebruik maken van scherpe premies, bijzondere voorwaarden en specifieke verzekeringen voor uw branche of sector. Honig en Honig geeft u onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Land- en werkmaterieelverzekering - De land- en werkmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw land- en werklandmaterieel. U kunt kiezen uit diverse dekkingen, zoals de WA-dekking voor het aansprakelijkheidsrisico en verschillende Casco-dekkingen voor de schade bij brand, diefstal en overige beschadigingen.

Offerte land- en werkmaterieelverzekering

Landbouw quad verzekering - De landbouw quad verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw landbouw quad of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De landbouw quad verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. 

Offerte aanvragen Landbouw quad verzekering

Met de landbouwmateriaalverzekering kunt u naast de WA-dekking ook de casco-schade aan uw landbouwmateriaal zoals tractoren, maaimachines en combines verzekeren. De dekking kan volledig afgestemd worden op het agrarisch eigen bedrijf of het agrarisch loonbedrijf.

Offerte aanvragen Landbouwmateriaalverzekering

 

Met de Landbouwmaterieelverzekering kunt u naast de WA-dekking ook de casco-schade aan uw landbouwmaterieel, zoals tractoren, maaimachines en combines verzekeren. De dekking kan volledig afgestemd worden op het agrarisch eigen bedrijf of het agrarisch loonbedrijf.

Offerte aanvragen

De milieuschadeverzekering biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Direct milieuschadeverzekering afsluiten

Rechtsbijstandverzekering zakelijk - Als ondernemer doet u er verstandig aan een rechtsbijstandverzekering (zakelijk) af te sluiten tegen eventuele juridische kosten. De zakelijke rechtsbijstandverzekering biedt o.a. dekking voor uw bedrijfactiviteiten, arbeidsconflicten, verkeersschade, etc.

Rechtsbijstandverzekering zakelijk direct verzekeren

Tractor verzekering - De tractor verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw tractor of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De tractor verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. 

Offerte aanvragen Tractor verzekering

Bent u zzp-er en werkzaam als hovenier? Honig en Honig biedt hoveniers speciale verzekeringen voor de risico’s in uw branche. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, uitstekende dekkingen, scherpe premies, gunstige voorwaarden, persoonlijk contact en service.

Het verzekeringspakket voor agrarische bedrijven voor al uw zakelijke en particuliere verzekeringen, Alles in één keer goed geregeld en special ontwikkeld voor de agrarische sector. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Vrachtautoverzekering - De vrachtautoverzekering bieden wij tegen een scherpe premie, uitstekende voorwaarden en complete service. Bereken en vergelijk de premie voor uw vrachtautoverzekering en sluit de verzekering voor uw vrachtauto online af. Wij zijn graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte vrachtautoverzekering aanvragen

WEGAS-verzekering - De WEGAS-verzekering biedt een complete dekking voor uw werkgeversrisico's! De WEGAS-verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals: bestuurders van motorrijtuigen, overige verkeersdeelname, woon-werkverkeer, werkgerelateerde activiteiten, SVI privégebruik bedrijfsauto en een ongevallendekking.

Offerte WEGAM-verzekering aanvragen

Werkmaterieelverzekering - De werkmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw werk- en landmaterieel, zoals heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Tijdens werkzaamheden kan er forse schade ontstaan aan de machines zelf, maar ook aan de omgeving. Met de werkmaterieelverzekering bent u goed verzekerd tegen dergelijke schade. Wat u verzekert, bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit 3 basisdekkingen (WA, Beperkt Casco en Volledig Casco) en diverse aanvullingen.

Offerte aanvragen Werkmaterieelverzekering

Zakelijke autoverzekering - De zakelijke autoverzekering biedt een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. Bereken en vergelijk de premie voor uw zakelijke autoverzekering. Wilt u uw autoverzekering zakelijk afsluiten? U kunt de zakelijke autoverzekering direct af sluiten! Wettelijk gezien heeft minimaal een WA-verzekering nodig. Bij Honig en Honig kunt u uw auto zakelijk verzekeren en volledig aanpassen aan uw eigen wensen. Wilt u een Casco-verzekering of alleen een Beperkt Casco-verzekering? En wilt u de dekking uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden of rechtsbijstandverzekering? U kunt de zakelijke autoverzekering samenstellen uit 3 basisdekking en diverse aanvullende verzekeringen

 

Zakelijke autoverzekering direct aanvragen