maandag 10 juli 2017 04:00

Allianz Nederland Asset Management overgenomen door Brand New Day

Allianz Nederland Asset Management B.V. is op 7 juli 2017 verkocht aan Brand New Day. Hierdoor is het vanaf nu niet meer mogelijk om een spaar- of beleggersrekening van Allianz Nederland Asset Management (ANAM) te openen via de website van Allianz.

Heeft u al een rekening bij Allianz Nederland Asset Management?

Heeft u een rekening bij ANAM? Brand New Day, de nieuwe eigenaar van ANAM, zet uw huidigerekening voort. Voor u verandert er voorlopig niets. Tot de verhuizing van de producten naar hetnieuwe platform van Brand New Day zal Allianz - voor Brand New Day - nog administratievewerkzaamheden verrichten voor het beheer van uw rekening(en). Tijdens deze periode kunt ugebruik blijven maken van internetbankieren via Allianz om uw rekening in te zien en transacties enwijzigingen door te geven.

Meer informatie over Brand New Day

Binnenkort ontvangt u een brief van Brand New Day met meer informatie over Brand New Day enwat de overname voor u betekent. Als u een vraag heeft, kunt u altijd contact opnemen met deKlantenservice van Brand New Day via (020) 758 53 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. overige vragen over uw huidige rekening kunt u contact opnemen met Allianz via 088 - 577 21 11 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De volgende producten worden vanaf september 2017 overgevoerd 

  • Spaarrekening
  • Beleggingsrekening
  • Lijfrente

Meer informatie

Op de website staan diverse vragen over Brand New Day, hun dienstverlening en de overname van ANAM beantwoord.