vrijdag 20 januari 2017 10:59

Avéro Achmea verhoogt vanaf 1 januari 2017 de premies van de schadeverzekeringen

Avéro Achmea verhoogt vanaf 1 januari 2017 de premies van de schadeverzekeringen. Zij verhogen de premies van de particuliere en zakelijke brandverzekeringen, casco verzekeringen, werkmaterieelverzekering en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Waarom verhoogt Avéro Achmea de premie?

De afgelopen jaren is het totale bedrag dat verzekeraars hebben betaald aan schades gestegen. Avéro Achmea verwacht dat deze stijging de komende jaren doorgaat. De belangrijkste redenen van de hogere schades zijn:

  • De storm- en waterschades nemen toe door weersveranderingen.
  • De kosten van herstel zijn hoger, bijvoorbeeld de reparatie aan auto’s met nieuwe technologieën.
  • De letselschades van de aansprakelijkheidsdekkingen stijgen.

Hierdoor betalen verzekeraars hogere bedragen. Deze bedragen rekenen zij door in de premies om in de toekomst ook de schades te kunnen betalen.

Premieverhoging voor diverse pakketpolissen

De onderstaande pakketten worden qua premie verhoogd. Onderaan deze pagina kunt u een compleet overzicht per pakket downloaden.

  • Zaken Zekerplan
  • VvE Zekerplan
  • Compleet bij Elkaar Pakket
  • Toplandpolis (*)
  • Bedrijfswagenparkverzekering

*Voor de ToplandPolis wijzigen wij ook de voorwaarden.

Volmacht

De premie voor verzekeringen in volmacht zullen ook worden verhoogd. Klanten zullen geïnformeerd worden door de kantoren die een volmacht van Avéro Achmea hebben. Bijvoorbeeld VKG en Voogd.

Co-assurantie

Voor verzekeringen in co-assurantie stelt de verzekeraar de premies opnieuw vast op basis van een individuele beoordeling en het grote schaderisico.

Meer weten over de aanpassingen bij Avéro Achmea?

Heeft u vragen of wenst u een alternatief voor uw verzekering. Neem dan contact op met Honig en Honig. Bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u een offerte voor uw particuliere verzekeringen of zoekt u een alternatief voor uw bedrijfsverzekeringen?