dinsdag 18 september 2018 15:30

Bereken uw gedifferentieerde premie voor WGA en ZW-flex voor 2019

Bereken met de UWV Premiewijzer zelf wat in 2019 bij UWV uw premie is voor de WGA en ZW-flex.

Wat is mijn premie WGA en ZW-flex bij UWV?

Met de rekenhulp ‘Premiewijzer gedifferentieerde premie Werkhervattingskas’ berekent u zelf uw premie bij UWV voor de WGA, de ZW-flex of allebei. De Premiewijzer is aangepast aan de cijfers voor 2019.

Verzekeren bij UWV of eigen risico dragen?

Veel werkgevers beslissen rond deze tijd of zij zich in 2019 bij UWV verzekeren of het risico zelf willen dragen. Eigenrisicodragers kunnen zich verzekeren bij een private verzekeraar met een WGA-ERD verzekering of ZW-ERD verzekering voor de kosten van het eigen risico dragen. Als u twijfelt, kan inzicht in de premie bij UWV bij de beslissing helpen. Met de Premiewijzer maakt u een inschatting van uw premie bij UWV. De precieze premie krijgt u dan eind 2018 via een beslissing van de Belastingdienst.

Wij verzorgen graag een offerte voor uw personeelsverzekeringen zoals de WGA-ERD verzekering en de ZW-ERD verzekering.

Op tijd aan- of afmelden eigen risico dragen

Bij de beslissing om privaat of publiek (bij UWV) verzekerd te zijn, let u op de premie. Maar het is ook belangrijk op de hoogte te zijn van de administratieve taken die u heeft als eigenrisicodrager. Laat u daarom goed adviseren. Wilt u zich aanmelden of afmelden als eigenrisicodrager in 2019? Dan kan dat tot 1 oktober 2018, bij de Belastingdienst.

Meer informatie over uw gedifferentieerde premie voor WGA en ZW-flex?

Heeft u vragen of wenst u advies of hulp over uw gedifferentieerde premie voor de WGA en ZW-flex en het eigen risicodragen? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Laatst aangepast op dinsdag 18 september 2018 15:38