dinsdag 20 augustus 2019 11:18

Centraal Beheer en Interpolis stoppen met collectief en individueel pensioen

Centraal Beheer en Interpolis gaan stoppen met individuele pensioenregelingen, die onder de pensioenwet vallen. Ook de collectieve pensioencontracten worden beëindigd. Zij bieden geen alternatief voor klanten die momenteel een dergelijke pensioenverzekering hebben lopen.

Wat gaat er gebeuren met pensioen van Centraal Beheer en Interpolis?

Verzekeraars Centraal Beheer en Interpolis maken deel uit van de Achmea-groep. De collectieve pensioencontracten die hieronder vallen, worden niet verlengd en kunnen als alternatief terecht bij het Algemeen Pensioenfonds van Centraal Beheer. Maar is overstappen naar het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds wel verstandig? Wat is nu precies het verschil tussen een verzekeraar en een APF? Wat gebeurt er met de pensioenopbouw die in principe bij Achmea achterblijft? Is het aantrekkelijk deze mee te verhuizen?

Dit alternatief geldt niet voor de genoemde individuele pensioenregelingen.

Waar moeten deze klanten dan naar toe?

Wij bieden hier graag een oplossing voor. Dit is het moment voor deze werkgevers om de overstap te maken naar een nieuwe aanbieder, waarbij zij een scherp voorstel krijgen met de beste service. Dit geldt trouwens niet alleen voor deze individuele regelingen, ook voor de collectieve pensioenregelingen bieden wij een goed alternatief!

Wat kunt u doen?

Wij gaan graag met u in gesprek voor het opmaken van pensioenadvies op maat en verzorgen een alternatief pensioenvoorstel. Wij bieden ook mogelijkheden voor een pensioenregeling vanaf één werknemer, zonder voorwaarden over een minimale gemiddelde premie. Zo bieden wij als onafhankelijk pensioenadviseur een passende oplossing voor zowel collectieve pensioenregelingen als individuele regelingen, die onder de Pensioenwet vallen.

Bestaande klanten van Centraal Beheer en Interpolis moeten op zoek naar een alternatief!

Welke pensioenregeling is het best passend? Welke pensioenelementen zijn gewenst? Welke pensioenuitvoerder biedt de beste voorwaarden en de laagste kosten? Hoe zit het met de flexibiliteit, gezondheidswaarborgen en garanties?

Meer weten over uw mogelijkheden?

Op deze vragen waar heeft onze pensioenadviseur een antwoord. Wij kennen de pensioenmarkt en wij helpen u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.