dinsdag 25 april 2017 18:10

Collectief pensioen MKB-accountants naar Brand New Day

De beroepsvereniging van accountants en accountantskantoren Novak heeft een open mantelovereenkomst gesloten met Brand New Day. Deze overeenkomst voorziet in een collectieve pensioenregeling voor elk gewenst budget.

Einde Pensioenfonds voor de Accountancy (PFA)

Het Pensioenfonds voor de Accountancy (PFA) stopt per 1 juli 2017. Vanaf die datum vindt er geen opbouw meer plaats bij PFA en een deel van de pensioenrechten wordt verlaagd. Met de mantelovereenkomst wil Novak haar leden een modern alternatief aanbieden voor het PFA.

Collectief pensioen Brand New Day

Brand New Day biedt als premiepensioeninstelling (PPI) een collectieve pensioenregeling aan op basis van een beschikbare premieregeling. Daarbij kan gekozen worden voor de volgende module’s:

Brand New Day Collectief pensioen bestaat uit 5 losse modules, waarmee u het pensioen voor uw werknemers samenstelt zoals u wilt. Wilt u hen de mogelijkheid geven om extra bij te sparen of hen verzekeren voor overlijden vóór de pensioendatum of arbeidsongeschiktheid? U maakt uw Brand New Day Collectief pensioen tegen lage kosten gemakkelijk op maat.

Waarom Brand New Day?

Brand New Day biedt zeer lage kosten en dat betekent meer pensioen. Bovendien krijgen klanten van Brand New Day een on-Nederlandse service. Ouderwets rennen voor de klant is de normaalste zaak. Sterker nog, werkgevers zijn zo tevreden dat maar liefst één op de drie Brand New Day daadwerkelijk heeft aangeraden aan goede relaties. De open mantelovereenkomst voorziet in een laagdrempelige overstap naar Brand New Day waarbij er naar keuze gebruik gemaakt kan worden van een onafhankelijke pensioenadviseur, zoals Honig en Honig.

Novak is een belangen- en serviceorganisatie voor mkb-accountants (AA/RA) en hun kantoren in Nederland. Bij de totstandkoming van de mantelovereenkomst is Akkermans & Partners nauw betrokken geweest.

Meer weten over het collectief pensioen voor MKB-accountants van Brand New Day?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of een offerte? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte aanvragen

Laatst aangepast op dinsdag 11 september 2018 20:57