woensdag 20 december 2017 12:14

De Amersfoorte verhoogt premies verzuimverzekering en collectieve inkomensverzekeringen

De Amersfoortse hanteert een nieuwe rekenmethode voor de premies van de verzuimverzekering en collectieve inkomensverzekeringen. Bij veel klanten betekent dit een forse verhoging van de premie per 1 januari 2018, in sommige gevallen meer dan een verdubbeling van het premiepercentage.

Offerte aanvragen

Nieuwe administratie en rekenmethode De Amersfoortse

Ieder jaar berekenen verzekeraars het nieuwe premiepercentages van diverse inkomensverzekeringen, zoals bijvoorbeeld de verzuimverzekering en de WGA-Hiaatverzekering. De Amersfoortse houdt bij het vaststellen van de nieuwe premie rekening met de volgende aspecten:

  • Informatie over uw bedrijf
  • Uw bedrijfstak of sector
  • Aantal werknemers en hun leeftijden
  • Het verzekerd loon
  • De soort werkzaamheden
  • Gemiddeld verzuim in uw sector
  • Het verzuim binnen uw bedrijf
  • De gekozen dekking(en)
  • Eventuele kortingen en toeslagen
  • De AOW-leeftijd van uw werknemers

Kortom, door de nieuwe polisadministratie en bovenstaande factoren kan uw premie fors stijgen!

Alternatief voor u verzuim- en inkomensverzekeringen?

Wij kunnen u van dienst zijn met een marktvergelijking voor uw verzuim- en collectieve inkomensverzekeringen. Als u bij ons uw personeelsgegevens, de verzuimcijfers, kopie huidige polis en een kopie van de Whk-beschikking 2018 aanlevert, dan kunnen wij voor u bij diverse verzekeraars een offerte voor u opvragen en vergelijken. Vraag online uw offerte voor uw verzuim- of inkomensverzekering aan!

Bestaande klanten van Honig en Honig worden binnenkort door ons benaderd over de gevolgen van deze premieaanpassing

Wij werken samen met de volgende verzekeraars:

Aegon, Allianz, Avéro Achmea, Bovemij, De Amersfoortse, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, Loyalis, Nationale Nederlanden en diverse volmachten zoals Felison en Turien.Een ruim aanbod van inkomensverzekeraars voor een beter alternatief!

Meer weten over een nieuwe verzuimverzekering of collectieve inkomensverzekering?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte voor uw verzuimverzekering of collectieve inkomensverzekeringen? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en HR Services.

Laatst aangepast op maandag 23 november 2020 13:23