vrijdag 03 maart 2017 11:10

Financiële planning met de vooraf ingevulde aangifte (VIA) en mijnpensioenoverzicht.nl

Als onafhankelijke adviseur zijn wij aangesloten bij MijnGeldzaken.nl, waardoor nieuwe gebruikers vanaf vandaag een compleet financieel plan kunnen maken door gebruik te maken van uw eigen DigiD. Door de gegevens van de vooraf ingevulde aangifte (VIA) en die uit mijnpensioenoverzicht.nl te gebruiken kunt u snel inzicht krijgen in uw toekomstige financiële situatie bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensionering.

Een compleet financieel beeld

Het financiële dashboard maakt duidelijk wat u goed heeft geregeld en welke onderwerp aandacht nodig heeft. Tips geven aan hoe de situatie eventueel kan worden geoptimaliseerd. Een financiële APK ligt hiermee voor iedereen binnen handbereik. U krijgt een duidelijk beeld van uw inkomen en vermogen in diverse situaties en u kunt diverse scenario’s doorrekenen.

Eenvoudige invoer

Door de gegevens te gebruiken uit de VIA, wint u veel tijd bij het verzamelen en invoeren van de benodigde financiële gegevens. Nagenoeg het gehele persoonlijk dossier wordt automatisch gevuld en een eerste plan wordt snel gemaakt.

digid en mgz 450x153mpo logo 71b04e461dfb179fef49bb8e44dd8a34

Inzicht zorgt voor overzicht

U krijgt inzicht in de financiële toekomst van het gehele huishouden en er wordt direct een eerste Financieel Periodieke Keuring, een financiële APK, uitgevoerd. Via stoplichten, grafieken en een cijfer wordt getoond of de gewenste levensstandaard tot en tijdens pensioen kan worden voortgezet. U krijgt antwoord op de vraag: Heb ik het goed geregeld of moet ik wat doen?

Zelf doen of samen met onze adviseur?

Op de persoonlijke situatie afgestemde tips geven aan hoe de situatie eventueel kan worden geoptimaliseerd. Dit is een eerste stap naar robo-advisering. U kunt veel zelf doen, maar desgewenst kan via Honig en Honig direct professioneel en onafhankelijk advies worden ingewonnen.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het online platform nadrukkelijk geen aanbieder van financiële producten. Alles draait om het geven van inzicht in de persoonlijke financiële situatie.

Met de nieuwe DigiD voorziening worden drempels weggenomen en wordt invulling gegeven aan een veel gehoorde wens om het voor iedereen mogelijk te maken eenvoudig overzicht en inzicht te krijgen in de toekomstige persoonlijke financiële situatie.

Meer weten over Financiële planning?

Heeft u vragen over onze online financiële planning of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.