Hypotheek

Hypotheek

Hypotheek - Hier vindt u informatie voor uw nieuwe of bestaande hypotheek en alles wat te maken heeft met uw hypotheek.

Hypotheek oversluiten - Betaalt u een hypotheekrente die flink hoger is dan de huidige lage rente en wilt u besparen? Wij onderzoeken graag voor u de mogelijkheden: de hypotheek oversluiten, de rentevastperiode openbreken of rentemiddeling.

Advies

Hypotheek voor doorstromers - Heeft u een eigen woning en bent u van plan om binnenkort een ander huis te kopen? Dan krijgt u met meer zaken te maken dan toen u uw eerste woning kocht. Denk alleen al aan de verkoop van uw huidige huis. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste hypotheek.

Advies

Hypotheek voor ondernemers - Ondernemen en een hypotheek lijkt een lastige combinatie omdat u een flexibel inkomen heeft. Maar wist u dat u als ondernemer met personeel, maar ook als zzp’er of freelancer, bij diverse banken en geldverstrekkers ook in aanmerking kunt komen voor een hypotheek? Zoekt u een ondernemershypotheek voor uw eerste huis of een volgend huis? Of wilt u uw bestaande hypotheek aanpassen of oversluiten? Het is belangrijk dat de hypotheek past bij u als ondernemer.

Advies

Hypotheek voor starters - Ben je van plan om binnekort je eerste huis te kopen? Dan beleef je een spannende tijd waarin je over veel zaken moet nadenken en belangrijke beslissingen moet nemen. Niet alleen over de keuze van je woning, ook over hoe je die gaat financieren. Wij helpen je graag met de hypotheek voor starters.

Advies

Hypotheekadvies - Met onafhankelijk hypotheekadvies van Honig en Honig is uw hypotheek goed geregeld. Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek zijn belangrijke financiële beslissingen. Laat u daarom adviseren door onze hypotheekadviseur! Door online samen te werken kunt u besparen op de advieskosten en krijgt u de beste hypotheek. Kortom: hypotheekadvies, bemiddeling en beheer van uw hypotheek op 1 adres!

Advies

Hypotheekchecklist - U bent op zoek naar de beste hypotheek. Maar wat is belangrijk als u een hypotheek afsluit en waar moet u op letten? Een hypotheek sluit u voor een lange tijd af. Neem daarom de tijd en zorg dat u goed geïnformeerd bent als u een huis koopt. Onderstaande tips helpen u bij het maken van uw keuze voor een hypotheek.

Advies

Hypotheekrente - Het actuele hypotheekrente overzicht bevat de rentes van diverse hypotheekverstrekkers van Nederland. Op deze manier kunt u de beste hypotheken vergelijken en bent u verzekerd van de laagste hypotheekrente. Naast het vergelijken van hypotheekrente tarieven kunt u ook uw maximale hypotheek en maandlasten berekenen. U vindt hier ook informatie over de verschillende hypotheekvormen.

Advies

Hypotheekvormen - De keuze voor de hypotheekvorm of soort hypotheek heeft financiële gevolgen voor de komende 30 jaar. De maandlasten hangen af van het bedrag dat u leent, de rente en het type hypotheek. onze hypotheekadviseur helpt u de juiste hypotheek te kiezen. Met deze informatie gaat u goed voorbereid het gesprek in.

Advies

Inkomensverklaring voor ondernemers - Ondernemers, zelfstandigen en zzp-ers worden door banken en geldverstrekker anders behandeld dan werknemers in loondienst. De reden hiervoor is dat er geen werkgeversverklaring beschikbaar is die eenvoudig uw toetsinkomen weergeeft. U heeft immers een onderneming en uw inkomen is afhankelijk van de resultaten van uw bedrijf. Daarom vragen geldverstrekkers een Inkomensverklaring voor ondernemers bij het aanvragen van een hypotheek.

Advies

Verduurzamingshypotheek - Met de Verduurzamingshypotheek leent u zeer voordelig geld voor energiebesparende maatregelen in uw huis. U heeft twee jaar om te beslissen voor welke maatregelen u dat geld gebruikt. U regelt de Verduurzamingshypotheek tegelijk met uw basishypotheek en onder bepaalde voorwaarden kunt u daardoor zelfs meer lenen.

Advies