Hypotheekbescherming

Hypotheekbescherming - Als arbeidsongeschikt of werkloos wordt en u niet meer (volledig) kunt werken, gaat u er qua inkomen op achteruit. Uw vaste woonlasten, zoals de hypotheek of de huur, moet u wél betalen. U kunt u tegen het risico op een inkomensdaling verzekeren met hypotheekbescherming. U stelt met deze verzekering uw woonlasten veilig als uw inkomen daalt of zelfs wegvalt door ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Via Honig en Honig kunt u een hypotheekbescherming verzekering afsluiten.

Offerte hypotheekbescherming aanvragen

Honig en Honig helpt met afsluiten

Een woonlastenverzekering sluit u niet zomaar af en daarom kunt u dit product niet online afsluiten. De woonlastenverzekering is af te sluiten in overleg met onze adviseur. Op de kosten te beperken kunt u onderstaand inventarisatieformulier downloaden om de juiste gegeven bij ons aan te leveren. Na ontvangst van uw verzoek en gegevens maken wij een opdracht tot dienstverlening op, zodat u vooraf precies weet met welke kosten u te maken krijgt voor advies, bemiddeling en beheer.

Meer weten over de woonlastenverzekering?

Mocht u vragen heen of meer informatie wensen neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies. De adviseur van Honig en Honig kan uw van dienst zijn met advies en bemiddeling.