maandag 27 november 2017 08:56

Inboedel-en opstalverzekering Nationale Nederlanden het beste uit de test!

De Consumentenbond vergeleek 60 inboedel- en opstalverzekeringen van meer dan 30 aanbieders op voorwaarden en premies. De verzekeringen van Nationale-Nederlanden komen als beste uit de test! Bij Honig en Honig kunt u de verzekeringen van Nationale Nederlanden combineren in het Alles in 1 pakket!

Hoogste score voor de NN Maatwerk Inboedelverzekering

De Maatwerk Inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden (allrisk) scoort een 8,9 in de test van de Consumentenbond. De verzekering komt daarmee als ‘Beste uit de test’. Maar ook op nummer 2 staat een NN-verzekering: de Standaard-polis (8,5). De Nationale-Nederlanden Maatwerk Extra Uitgebreid scoort ook boven de 8.

NN Maatwerk Combinatie ook als beste uit de test

De Consumentenbond adviseert de inboedel- en de opstalverzekering zo mogelijk bij één aanbieder af te sluiten. Bij schade ontstaat er dan nooit discussie over wie wat moet vergoeden. De Maatwerk-combinatie (allrisk) van Nationale-Nederlanden kwam met een 8,4 als testoordeel ook hier als beste uit de test.

Belangrijke troef: tien jaar nieuwwaarde

Productmanager Yvonne Burg (Particulieren Schade): “We scoren onder meer hoge ogen omdat we als één van de weinige verzekeraars tien jaar lang de nieuwwaarde vergoeden. Dat is echt uniek. Het is mooi dat de Consumentenbond dat op waarde schat.”

Meer lezen over het onderzoek?

Op de website van de Consumentenbond kunt u meer lezen over de test.

Uniek verzekeringspakket

U kunt bij Honig en Honig al uw particuliere verzekeringen onder brengen in 1 pakket, waarbij uw risico’s verzekerd kunnen worden bij diverse aanbieders. Zo kunt u bijvoorbeeld de inboedel- en opstalverzekering verzekeren bij Nationale Nederlanden en combineren met een autoverzekering bij Delta Lloyd, een reis verzekering bij Europeesche en de aansprakelijkheidsverzekering bij ASR.

Wilt u meer weten over ons Alles-in-1 pakket?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een offerte voor het Alles-in-1 pakket? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.