Automotive verzekeringen

Automotive verzekeringen

Speciale verzekeringen voor de automotive- en mobilitybranche, zoals dealerbedrijven, garagebedrijven, leasebedrijven, autoverhuur en handel in auto's.

Garageverzekering - Met de garageverzekering kunnen garage- en autobedrijven de bedrijfsrisico’s goed verzekeren. De garageverzekering biedt dekking voor Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WA) en Aansprakelijkheid voor Bedrijven (AVB). De garageverzekering kan op maat worden gemaakt met aanvullende dekkingen zoals een casco-dekking voor eigen of klant voertuigen. De garageverzekering verzekert ook de Aansprakelijkheidsverzekering Handelsvoorraad (Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad) of Groene Plaat Verzekering (Handelaarskenteken verzekering).

Offerte aanvragen

Wagenparkverzekering - met de Wagenparkverzekering kunt u al uw personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangwagens op één polis verzekeren. U kunt u de wagenparkverzekering aanvragen voor diverse bedrijfsauto's en/of aanhangwagens. Met de wagenparkverzekering kunnen medewerkers zonder zorgen blijven rijden en zorgt u voor continuïteit tegen een scherpe premie. Wij zijn u graag van dienst met een marktanalyse en vergelijking!

Offerte Wagenparkverzekering aanvragen