Verkeer en voertuigen MKB

Verkeer en voertuigen MKB

Verkeer en voertuigen MKB - Hier vindt u alle verzekeringen voor bedrijfsmotorrijtuigen in het MKB, zoals de bestelwagenverzekering, de garageverzekering, de vrachtwagenverzekering, de zakelijke autoverzekering en de zakelijke motorverzekering.

Mobiliteit verzekeren

Aanhangwagenverzekering zakelijk - Met de aanhangwagenverzekering zakelijk kunt uw aanhangwagen, verkoopwagen of trailer voor uw bedrijf perfect verzekeren met een ruime dekking en een scherpe premie. Vraag online een vrijblijvende offerte aan voor uw zakelijke aanhangwagenverzekering. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer. Ook voor speciale objecten en bijzondere voertuigen kunnen wij een aanhangwagenverzekering, maar dan als maatwerk.

Aanhangwagenverzekering zakelijk direct aanvragen

Autoverzekering voor rijscholen - Met de autoverzekering voor rijscholen kunnen rijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte aanvragen lesautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering - De bedrijfsautoverzekering vergoedt schade aan uw bedrijfswagen of bestelauto. U kunt de bedrijfsautoverzekering samenstellen uit de WA-dekking, een beperkt cascodekking of een All Risks dekking. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bedrijfsautoverzekering Direct aanvragen

Bedrijfswagenverzekering - De bedrijfswagenverzekering vergoedt schade aan uw bedrijfswagen of bestelauto. Voor de WA-verzekering, maar ook voor een beperkte cascodekking of een All Risks dekking.

Bedrijfswagenverzekering Direct aanvragen

Bestelautoverzekering - Maak nu een vergelijking voor uw bestelautoverzekering! Kies bij de bestelautoverzekering uit drie basisdekkingen: WA, WA-plus of All Risk en aanvullende verzekeringen voor uw bestelauto.

Bestelautoverzekering direct aanvragen

Bestelautoverzekering inclusief of exclusief BTW en BPM? - Als een bedrijf, een zelfstandig ondernemer of een organisatie een bestelautoverzekering afsluit dan is het mogelijk om de bestelauto exclusief BTW en BPM te verzekeren. Hierdoor wordt de te verzekeren cataloguswaarde of dagwaarde lager, waardoor u minder premie hoeft te betalen. Wij leggen u graag uit hoe de bestelautoverzekering zonder BTW en BPM werkt.

Bestelautoverzekering direct aanvragen

Bestelwagenverzekering - Maak nu een vergelijking voor uw bestelwagenverzekering! Kies bij de bestelwagenverzekering uit drie basisdekkingen: WA, WA-plus of All Risk en aanvullende verzekeringen voor uw bestelwagen.

Bestelwagenverzekering direct aanvragen

Garageverzekering - Met de garageverzekering kunnen garage- en autobedrijven de bedrijfsrisico’s goed verzekeren. De garageverzekering biedt dekking voor Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WA) en Aansprakelijkheid voor Bedrijven (AVB). De garageverzekering kan op maat worden gemaakt met aanvullende dekkingen zoals een casco-dekking voor eigen of klant voertuigen. De garageverzekering verzekert ook de Aansprakelijkheidsverzekering Handelsvoorraad (Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad) of Groene Plaat Verzekering (Handelaarskenteken verzekering).

Offerte aanvragen

De heftruck verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw heftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De heftruck verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. 

Offerte heftruck verzekering aanvragen

Als u met een heftruck of graafmachine op de openbare weg rijdt, bent u net als alle andere motorrijtuigen WAM-plichtig. Wat veel mensen niet weten, is dat ook (eigen) terreinen die bereikbaar zijn voor het verkeer gelijk worden gesteld aan de openbare weg, zoals een eigen erf of parkeerplaats.

Lesauto-verzekering - Met de lesauto-verzekering kunnen rijscholen hun lesauto’s verzekeren. Maar niet elke verzekeraar accepteert lesauto’s! Honig en Honig heeft wel mogelijkheden om uw lesauto(‘s) te verzekeren. U kunt een offerte voor de verzekering van uw lesauto online aanvragen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte aanvragen lesauto-verzekering

Lesautoverzekering - Met de lesautoverzekering kunnen rijscholen hun lesauto’s goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte aanvragen lesautoverzekering

Motor van de zaak verzekeren - Uw kunt de motor van de zaak perfect verzekeren met de zakelijke motorverzekering van Honig en Honig. Bereken en vergelijk de premies en de polisvoorwaarden voor uw zakelijke motorverzekering bij diverse verzekeringsmaatschappijen.

Bereken uw premie motor van de zaak verzekeren

 

Rijschool verzekeringen - Met de rijschool verzekeringen kunnen rijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte rijschool verzekeringen

Verzekeringen voor autorijscholen - Met de verzekeringen voor autorijscholen kunnen autorijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor autorijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor rijscholen

Verzekeringen voor een autorijschool - Met de Verzekeringen voor een autorijschool kunnen autorijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor autorijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor rijscholen

Verzekeringen voor rijscholen - Met de Verzekeringen voor rijscholen kunnen rijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor rijscholen

Vorkheftruck verzekering - De vorkheftruck verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw vorkheftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De vorkheftruck verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. 

Offerte vorkheftruck verzekering aanvragen

Vrachtautoverzekering - De vrachtautoverzekering bieden wij tegen een scherpe premie, uitstekende voorwaarden en complete service. Bereken en vergelijk de premie voor uw vrachtautoverzekering en sluit de verzekering voor uw vrachtauto online af. Wij zijn graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte vrachtautoverzekering aanvragen

Vrachtwagen verzekering - De Vrachtwagen verzekering bieden wij tegen een scherpe premie, uitstekende voorwaarden en complete service. Bereken en vergelijk de premie voor uw Vrachtwagen verzekering en sluit de verzekering voor uw vrachtwagen online af. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte vrachtwagen verzekering aanvragen

 

Vrachtwagenverzekering - De vrachtwagenverzekering bieden wij tegen een scherpe premie, uitstekende voorwaarden en complete service. Bereken en vergelijk de premie voor uw vrachtwagenverzekering en sluit de verzekering voor uw vrachtwagen online af. Wij zijn u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte vrachtwagenverzekering aanvragen

 

Uw wagenpark verzekeren? Met de wagenparkverzekering kunt u alle personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangwagens op één polis verzekeren. U kunt uw wagenpark verzekeren met een scherpe premie en uitstekende condities. Met de wagenparkverzekering kunnen medewerkers zonder zorgen blijven rijden en zorgt u voor continuïteit en mobiliteit.

Wagenpark verzekeren

Wagenparkverzekering - met de Wagenparkverzekering kunt u al uw personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangwagens op één polis verzekeren. U kunt u de wagenparkverzekering aanvragen voor diverse bedrijfsauto's en/of aanhangwagens. Met de wagenparkverzekering kunnen medewerkers zonder zorgen blijven rijden en zorgt u voor continuïteit tegen een scherpe premie. Wij zijn u graag van dienst met een marktanalyse en vergelijking!

Offerte Wagenparkverzekering aanvragen

Werkmaterieelverzekering - De werkmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw werk- en landmaterieel, zoals heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Tijdens werkzaamheden kan er forse schade ontstaan. Aan de machines zelf, maar ook aan de omgeving. Met de werkmaterieelverzekering bent u goed verzekerd tegen dergelijke schade. Wat u verzekert, bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit 3 basisdekkingen (WA, Brand/Diefstal en Volledig Casco) en diverse aanvullingen.

Offerte aanvragen Werkmaterieelverzekering

Zakelijke autoverzekering - De zakelijke autoverzekering biedt een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. Bereken en vergelijk de premie voor uw zakelijke autoverzekering. Wilt u uw autoverzekering zakelijk afsluiten? U kunt de zakelijke autoverzekering direct af sluiten! Wettelijk gezien heeft minimaal een WA-verzekering nodig. Bij Honig en Honig kunt u uw auto zakelijk verzekeren en volledig aanpassen aan uw eigen wensen. Wilt u een Casco-verzekering of alleen een Beperkt Casco-verzekering? En wilt u de dekking uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden of rechtsbijstandverzekering? U kunt de zakelijke autoverzekering samenstellen uit 3 basisdekking en diverse aanvullende verzekeringen

 

Zakelijke autoverzekering direct aanvragen

Zakelijke motorverzekering - Met de zakelijke motorverzekering kan uw motor van de zaak perfect verzekerd worden. De zakelijke motorverzekering heeft drie basisdekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco of Volledig Casco. U kunt de zakelijke motorverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen voor uzelf en uw zakelijke motor.

Zakelijke motorverzekering direct aanvragen