1200x628 banner zorgvergelijker1 300x157

Offerte transportverzekering

Transportverzekering nodig? Vraag online een offerte aan en verzeker uw nationaal of internationaal transport met een éénmalige of doorlopende transportverzekering! Vul het aanvraagformulier in, stel de transportverzekering samen uit verschillende condities en dekkingen. 

Offerte transportverzekering aanvragen

Aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte voor uw transportverzekering

Offerte transportverzekering

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een transportverzekering.

Verzekeringnemer

(De verzekeringnemer dient gevestigd te zijn in Nederland of EU-landen)

Man Vrouw

Transportverzekering

Ja Nee
De ladingbelanghebbende is diegene die ingeval van materiële schade aan de verzekerde zaken of verlies van de verzekerde zaken het financieel nadeel hiervan leidt. Met financieel nadeel wordt niet bedoeld het vermogens verlies in verband met een vorm van aansprakelijkheid. 
In veel gevallen is de ladingbelanghebbende de afzender of juist de ontvanger. Of het financieel nadeel voor risico van de afzender of ontvanger is, wordt in een (koop)overkomst bepaald. In deze overeenkomst is geregeld voor wiens risico de verzekerde zaken reizen of op welk moment van de reis het risico overgaat van de ene partij op de andere partij.
Ja Nee
Ja Nee

S.v.p. het verzekerd bedrag exclusief imaginaire winst invullen!

Machtiging

Ik, verzekeringnemer ga akkoord dat de uiteindelijke verschuldigde premie, kosten en assurantiebelasting inzake de nog af te sluiten tijdelijke transportverzekering automatisch van het opgegeven rekeningnummer kan worden afgeschreven, zodra ik akkoord ben met de uiteindelijke offerte.

Contractsduur

De tijdelijke transportverzekering is een éénmalige verzekering, die geldig kan zijn op de door u opgegeven transportdatum of -data.

De ladingbelanghebbende is diegene die ingeval van materiële schade aan de verzekerde zaken of verlies van de verzekerde zaken het financieel nadeel hiervan leidt. Met financieel nadeel wordt niet bedoeld het vermogens verlies in verband met een vorm van aansprakelijkheid. In veel gevallen is de ladingbelanghebbende de afzender of juist de ontvanger. Of het financieel nadeel voor risico van de afzender of ontvanger is, wordt in een (koop)overkomst bepaald. In deze overeenkomst is geregeld voor wiens risico de verzekerde zaken reizen of op welk moment van de reis het risico overgaat van de ene partij op de andere partij.
Gelegenheid moet u zien als een vervoermiddel. Als er bijvoorbeeld sprake is van meerdere containers op een containerschip zal het maximum per gelegenheid minimaal gelijk moeten zijn aan de waarde van de containers samen.

Inkomende zendingen

Vervoerde jaaromzet (excl. Imaginaire winst) in euro's (€)

Uitgaande zendingen

Vervoerde jaaromzet in euro's (€)

Landenlijst

Als u twijfelt welk land bij welk(e ) gebied/regio hoort, verwijzen wij u naar de landenlijst voor transportverzekeringen.

Handelszaken zijn zaken ten behoeve van uw inkoop en/of verkoop.

Maand Kwartaal Halfjaar Jaar

Contractduur

1 jaar, na een jaar kunt u de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van een maand

Slotvragen

Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee

Registratie persoonsgegevens (AVG)

In ons privacy statement leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

- Ik geef Honig en Honig toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de offerte en/of aanvraag van de verzekering.

- Ik verklaar dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.

- Ik ben akkoord met de algemene bepalingen en de polisvoorwaarden.

- Ik heb de verzekeringskaart gelezen en ik ben akkoord met de digitale verstrekking van deze informatie.

Afwikkeling van uw verzoek tot offerte

Na ontvangst van uw verzoek tot offerte voor een transportverzekering verzorgen wij op korte termijn een vrijblijvende offerte. Wij nemen persoonlijk contact met u op voor afstemming van de samenstelling van uw maatwerkofferte.

Meer weten over een offerte voor uw transportverzekering?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de transportverzekering? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en HR- en Schadeservice.

Wilt u weten welke risico's uw bedrijf loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.