Offerte particuliere verzekeringen

Uw particuliere verzekeringen in 1 verzekeringspakket met pakketkorting? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gezin & Gezondheid

Gezin & Gezondheid

Gezin & Gezondheid - Alle verzekeringen voor u en uw gezin. Zoals de aansprakelijkheidsverzekering, gezinsongevallenverzekering of zorgverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren – Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) bent u verzekerd voor financiële gevolgen van schade die u of uw gezinsleden veroorzaken. U rijdt per ongeluk met uw fiets tegen de auto van uw buurman aan of uw kind breekt een kostbare vaas van een vriendin. Deze ongelukken verzekert u met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Bereken uw premie voor de particuliere aansprakelijkheidsverzekering (AVP) of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanhangwagenverzekering aanvragen

Aanvullende zorgverzekering - De aanvullende zorgverzekering kunt u bovenop de basisverzekering afsluiten. De basisverzekering vergoedt namelijk niet alles. Wij geven u graag advies, als u een aanvullende zorgverzekering wilt afsluiten.

Vergelijking aanvullende zorgverzekering

Basisverzekering - De basisverzekering of zorgverzekering is wettelijk verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt. De overheid bepaalt wat er in het basispakket of basisverzekering zit. Het basispakket dekt de kosten voor de zorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis, psychiater of apotheek.

Vergelijking Basisverzekering

 

De Cyber Protect Verzekering is een verzekering die consumenten wapent tegen de gevaren die het internet met zich meebrengt. U kunt daarbij denken aan hacken, cyberpesten, koop- en verkoopfraude of identiteitsfraude. Uit cijfers van het CBS blijkt dat maar liefst één op de negen Nederlanders slachtoffer is geworden van cybercrime.

Offerte aanvragen

Exclusieve aansprakelijkheidsverzekering - Schade kan op veel manieren ontstaan en de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Met de Exclusieve aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren verzekert u zich en uw gezin voor schade of letsel die u ongewild toebrengt aan een ander.

Gezinsongevallenverzekering - Wilt u een gezinsongevallenverzekering? Bereken en vergelijk de premie voor uw gezinsongevallenverzekering en vraag direct de polis van uw ongevallenverzekering aan. Honig en Honig zorgt voor een lage premie, uitstekende voorwaarden, onafhankelijk advies en persoonlijke service.

Gezinsongevallenverzekering afsluiten

Ongevallenverzekering - Zoekt u een ongevallenverzekering? Bereken en vergelijk de premie voor uw (gezins-) ongevallenverzekering en vraag direct de polis van de ongevallenverzekering aan. Wij bieden u een lage premie, uitstekende voorwaarden, onafhankelijk advies en persoonlijke service.

Offerte ongevallenverzekering aanvragen

Rechtsbijstandverzekering - Een rechtsbijstandverzekering dekt de kosten van uw juridische zaken. Bereken en vergelijk de premie voor uw rechtsbijstandverzekering en vraag de polis direct aan. Honig en Honig is u graag van dienst met lage premies, uitstekende voorwaarden, onafhankelijk advies en persoonlijke service.

Rechtsbijstandverzekering aanvragen

Tandartsverzekering - Met de tandartsverzekering kunt u de kosten van mondzorg verzekeren. De verschillende dekkingen en premies maken het lastig om de juiste tandartsverzekering te vinden en een vergelijking van de polisvoorwaarden en de vergoedingen is haast onmogelijk. Honig en Honig biedt u tandartsverzekeringen van geselecteerde aanbieders, waarmee wij een zorgarrangement hebben voor uitstekende voorwaarden en een lage premie door een extra korting.

Vergelijk uw tandartsverzekering

Zorgverzekering - Hier vindt u alle informatie over de basisverzekering, aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekering. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering en vraag uw zorgpolis direct aan!

Vergelijk nu

Zorgverzekering 2021 -Welke zorg zit er volgend jaar in de basisverzekering? En wat wordt uw eigen risico? Dit bepaalt de overheid. Wat wijzigt er aan uw aanvullende zorgverzekering in 2021? Op Prinsjesdag kunnen we het precies zeggen, want dan maakt de overheid de plannen voor 2021 bekend. Maar sommige wijzigingen zijn al eerder bekend.

Bereken en vergelijk uw zorgverzekering 2021

Zorgverzekering Stad Holland - Stad Holland biedt een restitutieverzekering. U heeft recht op vergoeding van zorgkosten en u bent vrij in de keuze van een zorgverlener. We zijn een intermediairverzekeraar: voor de verkoop van onze producten werken wij nauw samen met verzekeringsadviseurs. Stad Holland vindt dat iedereen recht heeft op toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Bij Stad Holland wordt iedereen geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid.

Zorgverzekering Stad Holland