Naar het buitenland

Naar het buitenland

Gaat u voor lange tijd naar het buitenland? Dan bieden wij u de volgende verzekeringen:

Backpack Verzekering - De Backpack Verzekering is een verzekeringspakket voor iedereen die tijdelijk naar het buitenland gaat (in totaal 8 verzekeringen die los te sluiten zijn). De Backpack verzekering is een flexibele en uitgebreide verzekeringen voor o.a. ziektekosten, tandarts, SOS en schade. Bereken online uw premie!

Direct uw backpack verzekering regelen

Expat verzekeringspakket - U kunt het expat verzekeringspakket naar uw wensen samenstellen en kiezen uit diverse verzekeringen met speciale dekkingen voor iedereen die lange tijd of definitief naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld om er te wonen, te werken of van uw pensioen te genieten! U bent net zo goed verzekerd zijn als in Nederland met het expat verzekeringspakket.

Bereken uw premie

Studeren in het buitenland verzekering - Met de Studeren in het buitenland verzekering gaat u goed verzekerd op buitenlandse avontuur. Gaat u voor een studie, stage of als au pair naar het buitenland? Daar komt heel wat bij kijken. Met de Studeren in het buitenland verzekering bent u goed verzekerd en kunt u met een gerust hart aan uw buitenlandse avontuur of studie beginnen.

Studeren in het Buitenland-verzekering direct afsluiten

Tijdelijk in het buitenland verzekering - Gaat u tijdelijk naar het buitenland, bijvoorbeeld voor een wereldreis, om vrijwilligerswerk te doen of omdat u voor uw baan wordt uitgezonden? Dan wilt u natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als in Nederland. Dat kan met de Tijdelijk in het Buitenland-verzekering. De Tijdelijk in het Buitenland verzekering kunt u samenstellen uit 8 verzekeringen. Tijdelijk in het Buitenland-verzekering is het verzekeringspakket voor iedereen die tijdelijk naar het buitenland gaat!

Bereken uw premie

Wonen in het buitenland verzekering - De wonen in het buitenland-verzekering is een flexibele verzekering, waarbij u kunt kiezen uit 8 verschillende verzekeringen met speciale buitenlanddekkingen (o.a. ziektekosten, reis en aansprakelijkheid). De wonen in het buitenland-verzekering is voor iedereen die langdurig naar het buitenland gaat.

Bereken uw premie