Recreatie & Reizen

Recreatie & Reizen

Recreatie en Reizen  - Alle verzekeringen voor dekking van uw annuleringskosten, boot, caravan, camper of uw reizen.

Bootverzekering - Uw boot goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw bootverzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw bootverzekering direct af. De bootverzekering biedt een complete dekking voor jacht, motorboot, sloep of zeilboot. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw bootverzekering

Welke camperverzekering? Met de camperverzekering bepaalt u zelf hoe u uw camper verzekert. Met de verplichte WA-dekking bent u verzekerd voor schade aan anderen. Wilt u ook schade aan uw camper verzekeren, bijvoorbeeld door brand, storm of diefstal? Kies dan voor een Beperkt Casco-dekking of Volledig Casco-dekking. Bereken uw premie, vergelijk en sluit uw camperverzekering online af!

Bereken de premie van uw camperverzekering

Caravanverzekering - Met de caravanverzekering is uw toercaravan of vouwwagen perfect verzekerd! Bereken en vergelijk de scherpe premie voor een caravanverzekering met een uitstekende dekking en hulpverlening in Nederland en Europa. U kunt de caravanverzekering afsluiten voor nieuwe caravans en occassions!

Caravanverzekering direct afsluiten

 

Catamaran verzekering - Uw catamaran goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw catamaran verzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw catamaran verzekering direct af. De catamaran verzekering biedt een complete dekking voor Catamaran. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw catamaran verzekering

Doorlopende annuleringsverzekering - De doorlopende annuleringsverzekering vangt de kosten op van een onverwachte annulering van uw reis of vakantie. De kosten van de accommodatie, uw reisorganisatie of de tickets zijn met de doorlopende annuleringsverzekering verzekerd. U kunt de doorlopende annuleringsverzekering afsluiten als dekking bij een doorlopende reisverzekering. Bereken en vergelijk online de premie.

Online vergelijking

Doorlopende reisverzekering - Gaat u vaker per jaar op vakantie? Sluit dan een doorlopende reisverzekering af. Een doorlopende reisverzekering biedt vaak een betere oplossing dan een kortlopende reisverzekering. Wij bieden u de reisverzekering als onderdeel van onze pakketverzekering.

Doorlopende reisverzekering aanvragen

Eigen risico verzekering autohuur - De eigen risico verzekering autohuur is de ideale verzekering als u een auto, motor of camper huurt. Als u onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet u dus altijd van een onbezorgde (auto)reis. Dekking in binnen- en buitenland.

Bereken de premie Eigen risico verzekering autohuur

Eigen risico verzekering huurauto - De eigen risico verzekering huurauto is de ideale verzekering als u een auto huurt. Als u onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet u dus altijd van een onbezorgde (auto)reis. De eigen risico verzekering kost € 5,50 per dag voor een auto! In binnen- en buitenland.

Eigen risico verzekering huurauto direct afsluiten

Eigen risico verzekering huurcamper - De eigen risico verzekering huurcamper is de ideale verzekering als u een camper huurt. Als u onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet u dus altijd van een onbezorgde (camper)reis. De eigen risico verzekering kost € 8,00 per dag voor een camper! In binnen- en buitenland.

Eigen risico verzekering huurcamper direct afsluiten

 

Eigen risico verzekering huurmotor - De eigen risico verzekering huurmotor is de ideale verzekering als u motor huurt. Als u onderweg schade aan de motor heeft of de motor wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op de gehuurde motor zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet u dus altijd van een onbezorgde (motor)reis. De eigen risico verzekering huurmotor kost € 5,50 per dag! In binnen- en buitenland.

Eigen risico verzekering huurmotor direct afsluiten

Fietsverzekering - De fietsverzekering is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig onderweg is met de fiets. Of dit nu voor woon-werkverkeer, voor toertochten of voor zakelijke doeleinden is. Naast een dekking voor Diefstal of Diefstal en Schade, biedt deze verzekering een handige service; Pechhulp door heel Nederland. Daarmee is hulp altijd binnen handbereik en hoeft u nooit lang stil te staan. Uw fiets gestolen of kapot door een ongeluk? Met de fietsverzekering bent u uitstekend verzekerd, u kunt bovendien zelf bepalen hoe lang u uw fiets wilt verzekeren, per maand of per jaar. Vergelijk hieronder uw fietsverzekering, kies de beste fietsverzekering en sluit gemakkelijk online uw fietsverzekering af.

Fietsverzekering direct verzekeren

Groeps- en schoolreisverzekering - U gaat met een groep op reis of u organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heeft u de verantwoordelijkheid voor de deelnemers en leerlingen. Sluit daarom de Groeps- en schoolreisverzekering af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor u, maar ook voor de thuisblijvers.

Direct Groeps- en schoolreisverzekering verzekeren

Groepsreisverzekering - U gaat met een groep op reis of u organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heeft u de verantwoordelijkheid voor de deelnemers en leerlingen. Sluit daarom de Groepsreisverzekering af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor u, maar ook voor de thuisblijvers.

Direct verzekeren

Welke kampeerautoverzekering? Met de kampeerautoverzekering bepaalt u zelf hoe u uw kampeerauto verzekert. Met de verplichte WA-dekking bent u verzekerd voor schade aan anderen. Wilt u ook schade aan uw kampeerauto verzekeren, bijvoorbeeld door brand, storm of diefstal? Kies dan voor een Beperkt Casco-dekking of Volledig Casco-dekking. Bereken uw premie, vergelijk en sluit uw kampeerautoverzekering online af!

Bereken de premie van uw kampeerautoverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering - U kunt de kortlopende annuleringsverzekering perfect afstemmen op uw reis of vakantie. Kies zelf het verzekerd bedrag voor een basis annuleringsverzekering of een annuleringsverzekering allrisk. Beide annuleringsverzekeringen gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. De kortlopende annuleringsverzekering geldt ook voor lastminute boekingen of per onderdeel van een zelf samengestelde reis.

Kortlopende annuleringsverzekering aanvragen

Heeft u een kostbare reis of vakantie geboekt? Let op! Uw reisverzekering biedt vaak een beperkte dekking voor de annulering van uw reis. Het verzekerd bedrag is bij de meeste verzekeraars gemaximeerd tot gemiddeld €1.500,00 per persoon en een extra uitbreiding op uw reisverzekering kan tot maximaal € 3.000,=. De kortlopende annuleringsverzekering kan dan als aanvulling op uw reisverzekering worden afgesloten.

Direct aanvragen

Kortlopende reisverzekering - De kortlopende reisverzekering van Honig en Honig, zonder zorgen op vakantie of zakenreis. Ook voor wintersporten, altijd een scherpe premie en u kunt direct uw kortlopende reisverzekering online afsluiten! Gaat u vaker op reis, kies dan voor een doorlopende reisverzekering.

Kortlopende reisverzekering direct aanvragen

Motorboot verzekering - Uw motorboot goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw Motorboot verzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw motorboot verzekering direct af. De motorboot verzekering biedt een complete dekking voor Motorboot. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw motorboot verzekering

Speedboot verzekering - Uw motorkruiser goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw motorkruiser verzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw motorkruiser verzekering direct af. De motorkruiser verzekering biedt een complete dekking voor uw motorkruiser. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw motorkruiser verzekering

Mountainbike verzekering - De Mountainbike verzekering is speciaal voor mountainbikers ontwikkeld. Deze Mountainbikeverzekering verzekerd zowel nieuwe als gebruikte mountainbikes.

Mountainbike verzekering direct afsluiten

Offerte fietsverzekering - De fietsverzekering is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig onderweg is met de fiets. Of dit nu voor woon-werkverkeer, voor toertochten of voor zakelijke doeleinden is. Naast een dekking voor Diefstal of Diefstal en Schade, biedt deze verzekering een handige service; Pechhulp door heel Nederland. Daarmee is hulp altijd binnen handbereik en hoeft u nooit lang stil te staan. Uw fiets gestolen of kapot door een ongeluk? Met de fietsverzekering bent u uitstekend verzekerd, u kunt bovendien zelf bepalen hoe lang u uw fiets wilt verzekeren, per maand of per jaar. Vergelijk uw fietsverzekering, kies de beste fietsverzekering en sluit gemakkelijk online uw fietsverzekering af.

Fietsverzekering direct verzekeren

Pleziervaartuigenverzekering - Bereken de premie voor uw pleziervaartuigenverzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit de pleziervaartuigen verzekering online af. Met de pleziervaartuigenverzekering is uw sloep, motorboot of zeiljacht perfect verzekerd!

Bereken de premie voor de pleziervaartuigenverzekering

Racefietsverzekering - De Racefietsverzekering is speciaal gemaakt voor wielrenners ontwikkeld. Deze Racefietsverzekering verzekerd zowel nieuwe als gebruikte racefietsen.

Racefiets direct verzekeren

De Racefiets- & Mountainbikeverzekering is speciaal voor wielrenners en mountainbikers ontwikkeld. Deze Racefiets- & Mountainbikeverzekering verzekerd zowel nieuwe als gebruikte racefietsen en mountainbikes.

Direct verzekeren

Recreatiehuisverzekering - Met de recreatiehuisverzekering heeft u één verzekering voor de meest gangbare risico's van een recreatiewoning, zoals schade aan de opstal of inboedel en aansprakelijkheid. De recreatiehuisverzekering kunt u afsluiten voor een: recreatiehuis, stacaravan, chalet, tuinhuis en strandhuis.

Offerte recreatiehuisverzekering aanvragen

Recreatiewoningverzekering - Met de recreatiewoningverzekering heeft u één verzekering voor de meest gangbare risico's van een recreatiewoning, zoals schade aan de opstal of inboedel en aansprakelijkheid. De recreatiewoningverzekering kunt u afsluiten voor een: recreatiehuis, stacaravan, chalet, tuinhuis en strandhuis.

Offerte recreatiewoningverzekering aanvragen

Reisverzekeringen voor groepen - Voor het verzekeren van groepsreizen bieden wij de volgende reisverzekeringen voor groepen. Welke reisverzekering u het beste kunt afsluiten? Dat is afhankelijk van de reis en de wensen van de organisator. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rij.

Rubberboot verzekering - Uw rubberboot goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw rubberboot verzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw rubberboot verzekering direct af. De rubberboot verzekering biedt een complete dekking voor uw rubberboot. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw rubberboot verzekering

Schoolreisverzekering - U gaat met een groep op schoolreis of u organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heeft u de verantwoordelijkheid voor de deelnemers en leerlingen. Sluit daarom de Schoolreisverzekering af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor u, maar ook voor de thuisblijvers.

Direct verzekeren

Sloep verzekering - Uw sloep goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor de verzekering van uw sloep, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw sloep verzekering direct af. De Sloep verzekering biedt een complete dekking voor uw sloep. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw sloep verzekering

Speedboot verzekering - Uw speedboot goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw speedboot verzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw Speedboot verzekering direct af. De speedboot verzekering biedt een complete dekking voor uw speedboot. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw speedboot verzekering

Uw strandhuisje is kwetsbaar voor schade door zeewater, storm en brand. Bovendien is het een makkelijk doelwit voor inbrekers. Met de Strandhuisjes-verzekering is uw strandhuis zowel tijdens het seizoen als in de winteropslag goed verzekerd.

Strandhuisjes-verzekering direct aanvragen

De Ticketannuleringsverzekering is een voordelig alternatief als u een los ticket hebt geboekt, zoals bijvoorbeeld een vliegticket of een treinticket. De verzekering dekt de annuleringskosten als u uw reis noodgedwongen moet annuleren.

Ticket annuleringsverzekering direct aanvragen

Vakantiewoning verzekering - De vakantiewoning verzekering is de speciale verzekering, waarmee u uw recreatie- of vakantiehuis in binnen- of buitenland uitgebreid kunt verzekeren. Uitgebreide dekking, perfectie condities, scherpe premie en ruime polisvoorwaarden!

Offerte Vakantiewoning verzekering aanvragen

Verzekering afkoop eigen risico - De Verzekering afkoop eigen risico is de ideale verzekering als u een auto, motor of camper huurt. Als u onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet u dus altijd van een onbezorgde (auto)reis. De verzekering afkoop eigen risico kost € 5,50 per dag voor auto of motor en € 8,00 per dag voor een camper! In binnen- en buitenland.

Visboot verzekering - Uw visboot goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw visboot verzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw visboot verzekering direct af. De visboot verzekering biedt een complete dekking voor uw visboot. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw visboot verzekering

Vlet verzekering - Uw vlet goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw vlet verzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw vlet verzekering direct af. De vlet verzekering biedt een complete dekking voor uw vlet. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw vlet verzekering

Zeilboot verzekering - Uw zeilboot goed verzekeren? Bereken en vergelijk online de premie voor uw zeilboot verzekering, vraag een vrijblijvende offerte aan of sluit uw zeilboot verzekering direct af. De zeilboot verzekering biedt een complete dekking voor zeilboot. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken de premie voor uw zeilboot verzekering