T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Woonverzekeringen

Woonverzekeringen

Verzekeringen voor in en om uw woning.

Honig en Honig biedt u een compleet aanbod van woonverzekeringen. Zo bent u goed verzekerd voor schade in en rond uw huis. En heeft u schade, dan kunt u de afhandeling met één partij regelen. Kies nu uw woonverzekeringen en sluit ze eenvoudig online af.

Met de (Ver)Bouw Eigen Woning Verzekering verzekert u als particulier de risico’s van het bouwen en verbouwen van uw woning. Gaat er wat mis, dan vergoedt de (Ver)bouw Eigen Woning CAR verzekering de schade. 

Direct aanvragen

De CAR-verzekering voor particulieren (Construction All Risk-verzekering) biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De CAR-verzekering voor particulieren is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel of uitbreiding met een serre.

Direct aanvragen

Met de Construction All Risk (CAR) verzekering voor particulieren verzekert u de risico’s van het bouwen en verbouwen van uw woning. Gaat er wat mis, dan vergoedt de CAR-verzekering de gedekte schade.

Direct aanvragen

De Cyber Protect Verzekering is een verzekering die consumenten wapent tegen de gevaren die het internet met zich meebrengt. U kunt daarbij denken aan hacken, cyberpesten, koop- en verkoopfraude of identiteitsfraude. Uit cijfers van het CBS blijkt dat maar liefst één op de negen Nederlanders slachtoffer is geworden van cybercrime. 

Offerte aanvragen

Een inboedelverzekering dekt het verlies of beschadigd raken van de inboedel.

Heeft u bijzondere of waardevolle spullen, zoals schilderijen, muziekinstrumenten of sieraden? Dan adviseren wij u een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Uw kostbaarheden zijn vaak beperkt of niet verzekerd met een inboedelverzekering. Met een kostbaarhedenverzekering kunt u dit risico perfect afdekken, ook voor buitenshuis en met een wereldwijde dekking. Maar welke verzekeraar heeft voor u het beste aanbod?

Direct aanvragen

De Mobiele Apparatuurverzekering voor uw waardevolle spullen buiten de deur. Vaker dan u denkt bent u onderweg met waardevolle spullen. Denk aan een laptop, mobiele telefoon, navigatiesysteem of een mp3-speler.

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering is uw woning verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak.

Bent u eigenaar van een monumentaal pand en gaat u verbouwen of restaureren? Sluit dan zelf een CAR-verzekering af. De CAR-verzekering biedt dekking tegen de schade als gevolg van de verbouwing, restauratie of onderhoudswerkzaamheden. De CAR-verzekering (Construction All Risks–verzekering) is zelfs verplicht als u een lening heeft bij het Restauratiefonds voor de restauratie, onderhoud of verbouwing.

Direct afsluiten

Bent u eigenaar van een monumentaal pand en gaat u verbouwen of restaureren? Sluit dan zelf een CAR-verzekering af. De CAR-verzekering biedt dekking tegen de schade als gevolg van de verbouwing, restauratie of onderhoudswerkzaamheden. De CAR-verzekering (Construction All Risks–verzekering) is zelfs verplicht als u een lening heeft bij het Restauratiefonds voor de restauratie, onderhoud of verbouwing.

Direct afsluiten

Tijdens het verbouwen van uw woning kan schade ontstaan. Maar welke dekking biedt uw opstalverzekering of woonhuisverzekering bijvoorbeeld na inbraak en diefstal van de bouwmaterialen of uw inboedel? Tijdens een verbouwing geldt bij diverse verzekeraars een beperking of uitsluiting. Welke dekking biedt uw verzekeringsmaatschappij tijdens een verbouwing?

Vaak is uw inboedelverzekering niet voldoende om uw sieraden te verzekeren. Daarom een Sieradenverzekering. Honig en Honig uit Alkmaar is u hierbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Met de tiny house verzekering kunt u uw milieubewuste woning compleet verzekeren. U kunt de polis samenstellen uit drie basisdekkingen en 11 aanvullingen. Honig en Honig is u bij de tiny house verzekering graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel beheer.

Als u een woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen!

Het loont zeker de moeite om een marktvergelijking te laten maken. Honig en Honig uit Alkmaar is u hierbij van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering is uw woning verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak. Honig en Honig uit Alkmaar is u van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Bereken uw premie

Een woonverzekering is vaak pakket van verschillende woonverzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een glasverzekering, een inboedelverzekering en een opstalverzekering. Honig en Honig uit Alkmaar is u van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Direct regelen