T: 072-5642669

U bevindt zich hier:Particulieren»Schadeverzekeringen»Woonverzekeringen
Woonverzekeringen

Woonverzekeringen

Verzekeringen voor in en om uw woning.

Honig en Honig biedt u een compleet aanbod van woonverzekeringen. Zo bent u goed verzekerd voor schade in en rond uw huis. En heeft u schade, dan kunt u de afhandeling met één partij regelen. Kies nu uw woonverzekeringen en sluit ze eenvoudig online af.

De (Ver)bouw Eigen Woning CAR verzekering biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De (Ver)bouw Eigen Woning CAR verzekering is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. U kunt kiezen uit een CAR-verzekering (Ver)Bouw of CAR-verzekering Project.

CAR verzekering Particulier (Ver)Bouw direct aanvragen CAR-verzekering project aanvragen
CAR-verzekering (Ver)Bouw CAR-verzekering ProjectAchtergebleven woonhuis-verzekering - Laat u uw woning in Nederland achter omdat u langere tijd in het buitenland verblijft? Dan is het vaak lastig om de woning goed te verzekeren. Wij bieden de oplossing: de achtergebleven woonhuis-verzekering.

Achtergebleven woonhuis-verzekering direct afsluiten

De Bouwverzekering voor particulieren biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De Bouwverzekering voor particulieren is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. U kunt kiezen uit een CAR-verzekering (Ver)bouw of CAR-verzekering Project.

CAR-verzekering (Ver)Bouw direct aanvragen Bouwverzekering voor particulieren Uitgebreid Direct aanvragen
CAR-verzekering (Ver)Bouw CAR-verzekering UitgebreidDe CAR-verzekering voor particulieren (Construction All Risk-verzekering) biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De CAR-verzekering voor particulieren (Construction All Risk-verzekering) is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. U kunt kiezen uit een CAR-verzekering (Ver)bouw of CAR-verzekering Project.

CAR-verzekering (Ver)bouw direct aanvragen CAR-verzekering Uitgebreid Direct aanvragen
CAR-verzekering (Ver)bouw CAR-verzekering ProjectDe Construction All Risk (CAR) verzekering voor particulieren biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De Construction All Risk (CAR) verzekering voor particulieren is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. U kunt kiezen uit een CAR-verzekering (Ver)bouw of CAR-verzekering Project.

CAR verzekering Particulier (Ver)bouw  direct aanvragen CAR-verzekering Project Direct aanvragen
CAR-verzekering (Ver)bouw CAR-verzekering ProjectDe Cyber Protect Verzekering is een verzekering die consumenten wapent tegen de gevaren die het internet met zich meebrengt. U kunt daarbij denken aan hacken, cyberpesten, koop- en verkoopfraude of identiteitsfraude. Uit cijfers van het CBS blijkt dat maar liefst één op de negen Nederlanders slachtoffer is geworden van cybercrime. 

Offerte aanvragen

Inboedelverzelkering - Een inboedelverzekering dekt het verlies of beschadiging van uw inboedel. Met de inboedelverzekering krijgt u garantie tegen onderverzekering. Bereken online uw premie, vergelijk diverse verzekeraars en sluit de inboedelverzekering direct af. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en een snelle schade-afhandeling. 

Bereken de premie voor Inboedelverzekering

Met de kostbaarhedenverzekering verzekert u bijzondere of waardevolle spullen, zoals schilderijen, muziekinstrumenten of sieraden. Uw kostbaarheden zijn vaak beperkt of niet verzekerd met een inboedelverzekering. Met een kostbaarhedenverzekering kunt u dit risico perfect afdekken, ook voor buitenshuis en met een wereldwijde dekking. Download het aanvraagformulier en sluit de kostbaarhedenverzekering direct af. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en een snelle schade-afhandeling. 

Direct aanvragen

De Mobiele Apparatuurverzekering voor uw waardevolle spullen buiten de deur. Vaker dan u denkt bent u onderweg met waardevolle spullen. Denk aan een laptop, mobiele telefoon, navigatiesysteem of een mp3-speler.

Opstalverzekering - Met een opstalverzekering bent u verzekerd tegen verlies of beschadiging van uw woonhuis. De opstalverzekering geeft u garantie tegen onderverzekering. Bereken online uw premie, vergelijk diverse verzekeraars en sluit uw opstalverzekering af. Honig en Honig helpt u met deskundig advies en snelle schade-afhandeling.

Opstalverzekering direct afsluiten

Bent u eigenaar van een monumentaal pand en gaat u verbouwen of restaureren? Sluit dan zelf een CAR-verzekering af. De CAR-verzekering biedt dekking tegen de schade als gevolg van de verbouwing, restauratie of onderhoudswerkzaamheden. De CAR-verzekering (Construction All Risks–verzekering) is zelfs verplicht als u een lening heeft bij het Restauratiefonds voor de restauratie, onderhoud of verbouwing. U kunt kiezen uit een CAR-verzekering Basis of CAR-verzekering Uitgebreid.

CAR verzekering Particulier Basis direct aanvragen CAR-verzekering Uitgebreid Direct aanvragen
CAR-verzekering Basis CAR-verzekering Uitgebreid

Bent u eigenaar van een monumentaal pand en gaat u verbouwen of restaureren? Sluit dan zelf een CAR-verzekering af. De CAR-verzekering biedt dekking tegen de schade als gevolg van de verbouwing, restauratie of onderhoudswerkzaamheden. De CAR-verzekering (Construction All Risks–verzekering) is zelfs verplicht als u een lening heeft bij het Restauratiefonds voor de restauratie, onderhoud of verbouwing. U kunt kiezen uit een CAR-verzekering Basis of CAR-verzekering Uitgebreid.

CAR verzekering Particulier Basis direct aanvragen CAR-verzekering Uitgebreid Direct aanvragen
CAR-verzekering Basis CAR-verzekering Uitgebreid

Tijdens het verbouwen van uw woning kan schade ontstaan. Maar welke dekking biedt uw opstalverzekering of woonhuisverzekering bijvoorbeeld na inbraak en diefstal van de bouwmaterialen of uw inboedel? Tijdens een verbouwing geldt bij diverse verzekeraars een beperking of uitsluiting. Welke dekking biedt uw verzekeringsmaatschappij tijdens een verbouwing?

Sieradenverzekering - Vaak is uw inboedelverzekering niet voldoende om uw sieraden te verzekeren. Daarom een Sieradenverzekering. Honig en Honig uit Alkmaar is u hierbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Sieradenverzekering direct aanvragen

Met de tiny house verzekering kunt u uw milieubewuste woning compleet verzekeren. U kunt de polis samenstellen uit drie basisdekkingen en 11 aanvullingen. Honig en Honig is u bij de tiny house verzekering graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel beheer.

Tiny house verzekering direct aanvragen

 (Zoek op tiny house voor de berekening van de juiste premie!)

Als u een woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen! Het loont zeker de moeite om een marktvergelijking te laten maken. Honig en Honig uit Alkmaar is u hierbij van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Wanneer sluit u een CAR-verzekering? Deze vraag krijgen wij vaak van opdrachtgevers van bouwprojecten of en wanneer zij een CAR-verzekering moeten afsluiten. Een CAR-verzekering dekt schade die ontstaat tijdens het bouwproces. Denk hierbij aan schade door een brand, storm of diefstal. Maar ook aan schade die ontstaat door een bouwfout, ontwerpfout of constructiefout. Een opstalverzekering of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt het risico van (ver)bouwwerkzaamheden vaak of meestal niet. U kunt kiezen uit een CAR-verzekering Basis of CAR-verzekering Uitgebreid.

 

CAR verzekering Particulier Basis direct aanvragen CAR-verzekering Uitgebreid Direct aanvragen
CAR-verzekering Basis CAR-verzekering Uitgebreid

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering is uw woning verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak. Honig en Honig uit Alkmaar is u van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Bereken uw premie Woonhuisverzekering

Een woonverzekering is vaak pakket van verschillende woonverzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een glasverzekering, een inboedelverzekering en een opstalverzekering. Honig en Honig uit Alkmaar is u van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Woonverzekering Direct regelen

Nieuws

Honig en Honig uw Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®)!

Honig en Honig uw Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®)!

Honig en Honig beschikt sinds kort over een Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement. Wim Honig heeft het diploma Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) behaald. Deze opleiding legt een goede basis voor adviezen over (verzekerd...

Lees meer ...

Klaar voor de nieuwe arbowet? Nog 1 maand tot 1 juli 2018!

Klaar voor de nieuwe arbowet? Nog 1 maand tot 1 juli 2018!

Binnenkort is het zover. Dan is het 1 juli 2018, hét moment waarop werkgevers alles geregeld moeten hebben in het kader van de nieuwe Arbowet. Voor de invoering van de nieuwe regels in de Arbowet en het Arbobesluit hebben werkgevers en/of de HR-afdel...

Lees meer ...

De Amersfoortse biedt een AOV voor zware beroepen

De Amersfoortse biedt een AOV voor zware beroepen

Ook in de huidige discussie over de verhoging van de AOW-leeftijd doemen ze weer op: de zware beroepen. Deze maken het voor mensen op de arbeidsmarkt nauwelijks haalbaar om langer door te werken. Inkomensverzekeraar De Amersfoortse speelt op de discu...

Lees meer ...

Rendementen op beschikbare premieregelingen lopen sterk uiteen

Rendementen op beschikbare premieregelingen lopen sterk uiteen

Het rendement dat pensioendeelnemers maken met hun beschikbare premieregeling varieert sterk. Dat concludeert actuarieel adviesbureau LCP uit een onderzoek naar producten met een neutrale beleggingslifecycle. De rendementen lopen uiteen van 4% tot 14...

Lees meer ...

AOV's schaars onder ZZP-ers

AOV's schaars onder ZZP-ers

In 2016 was 19 procent van de 895 duizend zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) met een hoofdinkomen uit ondernemerschap verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. In de jaren daarvoor is dit aandeel steeds gedaald. In 2011 betaalde nog ruim 23 procen...

Lees meer ...

De AVG voor het MKB (ondernemers)

De AVG voor het MKB (ondernemers)

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt voor alle ondernemers. Heeft u een klantenbestand of een personeelsadministratie? Dan verwerkt u persoonsgegevens. In deze Brochure (pdf, 11 pagina's) leest u wat u moet doen.

Lees meer ...