Exclusieve verzekeringen

Exclusieve verzekeringen

Exclusieve verzekeringen - Uw kostbaarheden, bijzondere auto, jacht, kunstcollectie en sieraden perfect verzekerd!

Exclusieve aansprakelijkheidsverzekering - Schade kan op veel manieren ontstaan en de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Met de Exclusieve aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren verzekert u zich en uw gezin voor schade of letsel die u ongewild toebrengt aan een ander.

Offerte exclusieve aansprakelijkheidsverzekering aanvragen

Exclusieve autoverzekering - Speciaal voor bezitters van exclusieve auto’s bieden wij een exclusieve autoverzekering. Heeft u een exclusieve auto of sportauto met een hoge cataloguswaarde of aanschafwaarde? Dan adviseren wij de exclusieve autoverzekering met een scherpe premie, uitstekende polisvoorwaarden en uitgebreide nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling (zonder beperking) voor 36 maanden. Dit geldt ook voor jong gebruikte auto's tot 10 jaar oud.

Offerte exclusieve autoverzekering aanvragen

De exclusieve opstalverzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor grachtenpanden, herenhuizen, landhuizen, monumentale panden, rietgedekte woningen en villa’s met een herbouwwaarde vanaf € 500.000,00. Uw exclusieve woning kunt u perfect verzekeren met de zeer uitgebreide exclusieve opstalverzekering.

De Premium autoverzekering, de exclusieve autoverzekering. Een unieke autoverzekering speciaal ontwikkeld voor uw exclusieve en kostbare auto.

Offerte aanvragen

De Premium exclusieve autoverzekering is een speciale autoverzekering voor exclusieve, kostbare auto’s. Een autoverzekering voor bijzondere auto's.

Offerte aanvragen

De Premium Oldtimer Verzekering, speciaal voor uw exclusieve en klassieke auto. De Premium Oldtimer Verzekering biedt u een uitstekende service en een gunstige premie.

Offerte Premium Oldtimer Verzekering aanvragen

Premium verzekeringen - Bezit u een bijzondere (sport)auto, een rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep, een kunstcollectie of een vakantiewoning? De verzekeringen uit het Premium-pakket zijn speciaal afgestemd op speciale wensen en eisen. De Premium verzekeringen bieden uw privébezittingen een first-class bescherming en een ongeëvenaarde service.

Offerte premium verzekeringen aanvragen