Verkeer & Vervoer

Verkeer & Vervoer

Verkeer & Vervoer - Autoverzekering vergelijken of motorverzekering afsluiten? Hier vindt u informatie over alle motorrijtuigenverzekeringen. Voor iedere motorrijtuigenverzekering is een aparte pagina ontwikkeld. Kies zelf de verzekering die het beste aansluit op uw persoonlijke situatie. Maak uw keuze uit onderstaande verzekeringen voor meer informatie over de betreffende verzekering.

Aanhangerverzekering - Met de aanhangerverzekering verzekert u uw aanhanger, paardentrailer, boottrailer of bagagewagen compleet met een ruime dekking en een scherpe premie. Bereken direct uw premie en u kunt uw aanhangerverzekering online afsluiten. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte aanhangerverzekering aanvragen

Aanhangwagenverzekering - Met de aanhangwagenverzekering verzekert u uw aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer of bagagewagen compleet met een ruime dekking en scherpe premie. Bereken direct uw premie en u kunt uw aanhangwagenverzekering online afsluiten! Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte aanhangwagenverzekering aanvragen

Allroad motorverzekering - De rijwind, de geur van de omgeving. Het perfect aansnijden van elke bocht. Altijd een gevoel van vrijheid. Uw motor is meer dan een vervoermiddel. Het is een ontsnappingsmogelijkheid aan het dagelijkse leven. De allroad motorverzekering maakt zelfverzekerd motorrijden gemakkelijk, in Nederland en heel Europa.

Allroad motorverzekering aanvragen

Autoverzekering - Op zoek naar een goede autoverzekering? Kies uw dekking en vergelijk de premie voor uw auto. U kunt direct uw autoverzekering afsluiten! Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer voor uw autoverzekering.

Aanvraag offerte autoverzekering

Bestelauto particulier verzekeren - U kunt een bestelauto ook als particulier verzekeren. Bereken en vergelijk de premie en voorwaarden voor uw particuliere bestelautoverzekering en sluit uw polis direct af. U kunt de bestelauto als particulier verzekeren met drie basisdekkingen: WA, WA + Beperkt Casco en WA + Casco (All Risk) en uitbreiden met aanvullende verzekeringen voor uw bestelauto.

Bestelauto particulier verzekeren

Bestelautoverzekering particulier - Bereken en vergelijk de premie van uw bestelautoverzekering particulier! U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of direct uw bestelautoverzekering particulier afsluiten! U kunt bij de bestelautoverzekering particulier kiezen uit drie basisdekkingen: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco (All Risk) en aanvullende verzekeringen voor uw bestelauto en de inzitenden.

Bestelautoverzekering particulier aanvragen offerte

Bromfietsverzekering - Vergelijk online uw bromfietsverzekering qua premie en voorwaarden. U kunt uw bromfiets direct verzekeren. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddleing, professioneel polisbeheer en service bij schade. Altijd een scherpe premie en uitstekende polisvoorwaarden voor uw bromfietsverzekering!

Bromfietsverzekering afsluiten

Car insurance in the Netherlands - Every resident in the Netherlands who owns a car is obliged by law to have car insurance. But it is also in your own interest, because damage inflicted with and to your car can be very expensive. You can choose between 3 types of car insurance and several additional extras. Our premiums are low, you are assured of excellent service.

Exclusieve oldtimerverzekering - Met de exclusieve oldtimerverzekering is uw klassieke auto of oldtimer goed verzekerd. De exclusieve oldtimerverzekering is speciaal ontwikkeld voor exclusieve oldtimers en biedt een uitstekende dekking, ruime voorwaarden en een aangename premie voor uw waardevol bezit.

Offerte exclusieve oldtimerverzekering aanvragen

Klassieke motorverzekering - U kunt uw klassieke motor uitstekend verzekeren met de klassieke motorverzekering. Direct dekking mogelijk en u kunt uw klassieke motorverzekering 24 uur per dag bereken, vergelijken en afsluiten.

Oldtimer motorverzekering direct verzekeren

Klassiekerverzekering - Uw oldtimer verzekeren? De klassiekerverzekering is een voordelige en complete klassiekerverzekering voor uw klassieke auto of oldtimer. U kunt online de premie berekenen, een offerte aanvragen en direct de klassiekerverzekering afsluiten!

Offerte klassiekerverzekering aanvragen

Motorscooterverzekering - Met de motorscooterverzekering heeft u een uitgebreide keuze in het samenstellen van uw verzekering, van WA tot Allrisk dekking. De motorscooterverzekering biedt goede voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie. Deze verzekering voor uw motorscooter kan aangevraagd worden als motorverzekering met de (spiegel)korting voor schadevrij rijden van uw auto.

Direct_berekenen

Motorverzekering - Met de motorverzekering is uw motor uitstekend én voordelig verzekerd. Bereken online de premie voor een motorverzekering en sluit de motorverzekering direct af. Met de motorverzekering rijdt u uw motor zonder zorgen in Nederland en in het buitenland. Ook een speciale motor als een sportmotor of offroad motor kunt u bij ons verzekeren.

Bereken de premie voor uw motorverzekering

Motorverzekering enduro motor - De motorverzekering voor uw enduro motor: zorgeloos genieten van uw motor. Deskundige hulp, snelle service, scherpe premie. Direct online afsluiten!

Motorverzekering enduro motor direct verzekeren

Motorverzekering vergelijken - Vergelijk online de premie en voorwaarden van de verzekering voor uw motor. Met de motorverzekering is uw motor uitstekend én voordelig verzekerd. Bereken online de premie voor een motorverzekering en sluit de motorverzekering direct af. Met de Motorverzekering rijdt u uw motor zonder zorgen in Nederland en in het buitenland. Ook een speciale motor als een sportmotor of offroad motor kunt u bij ons verzekeren.

Motorverzekering vergelijken

Motorverzekering voor off road motor - Met de motorverzekering voor uw off road motor kunt zorgeloos genieten. Deskundige hulp, snelle service en een scherpe premie. U kunt de motorverzekering voor uw off road motor direct online afsluiten!

Motorverzekering voor off road motor direct verzekeren

Motorverzekering voor speciale motor - De motorverzekering voor uw speciale motor betekent zorgeloos genieten van uw motor. Deskundige hulp, snelle service, scherpe premie. En u kunt de Motorverzekering voor speciale motor vaak direct online afsluiten!

Direct_berekenen

Motorverzekering voor sport, speciale, enduro en off road motor - De motorverzekering voor een sport, speciale, enduro en off road motor: zorgeloos genieten van uw motor. Deskundige hulp, snelle service en een scherpe premie. Direct online afsluiten!

Motorverzekering voor sport, speciale, enduro en off road motor direct verzekeren

Motorverzekering voor sportmotor - Met de motorverzekering voor sportmotor is uw motor uitstekend én voordelig verzekerd. Bereken online de premie voor een motorverzekering voor sportmotor en sluit de verzekering direct af. Met de Motorverzekering voor sportmotor rijdt u uw motor zonder zorgen in Nederland en in het buitenland. Ook een speciale motor als een sportmotor of offroad motor kunt u bij ons verzekeren.

Bereken de premie voor uw sportmotor verzekering

Oldtimer bestelauto verzekering - Uw oldtimer bestelauto verzekeren? Kies de oldtimer bestelauto verzekering van Honig en Honig voor een lage premie en een complete dekking. De oldtimer bestelauto verzekering kunt u afsluiten voor uw veteran, oldtimer en youngtimer.

Offerte exclusieve oldtimerverzekering aanvragen

Oldtimer bromfietsverzekering - Bereken en vergelijk de premie voor uw oldtimer bromfietsverzekering. Uw oldtimer bromfiets verzekeren, kies voor de Oldtimer bromfietsverzekering! Uw brommer of scooter is dan goed verzekerd voor een lage prijs.

Offerte oldtimer bromfietsverzekering aanvragen

Oldtimer motorverzekering - U kunt uw oldtimer motor goed verzekeren met de oldtimer motorverzekering. Direct dekking mogelijk en u kunt uw oldtimer motorverzekering 24 uur per dag afsluiten.

Offerte oldtimer motorverzekering aanvragen

Oldtimerverzekering - Uw oldtimer verzekeren? Kies de oldtimerverzekering van Honig en Honig voor een lage premie en een complete dekking. De oldtimerverzekering kunt u afsluiten voor uw veteran, oldtimer en youngtimer.

Offerte exclusieve oldtimerverzekering aanvragen

Paardentrailer verzekering - Met de paardentrailer verzekering is uw paardentrailer goed verzekerd. Paardentrailers zijn er in veel soorten en maten. Daarom biedt een paardentrailer verzekering op maat de beste oplossing. De paardentrailerverzekering stelt u naar eigen wens samen. U betaalt alleen voor de dekking die u kiest. Ook zorgen wij ervoor dat de premie zich jaarlijks automatisch aan de waarde van uw paardentrailer aanpast. Hierdoor bent u perfect verzekerd met een dekking naar keuze en een scherpe premie.

Direct uw paardentrailer verzekeren

Particuliere bestelautoverzekering - U kunt een bestelauto ook als particulier verzekeren met de particuliere bestelautoverzekering. Bereken en vergelijk de premie en voorwaarden voor uw particuliere bestelautoverzekering en sluit uw polis direct af. U kunt de bestelauto als particulier verzekeren met drie basisdekkingen: WA, WA + Beperkt Casco en WA + Casco (All Risk) en uitbreiden met aanvullende verzekeringen voor uw bestelauto.

Particuliere bestelautoverzekering aanvragen

Pechhulpverzekering - Bereken de premie voor de pechhulpverzekering voor uw auto met in Nederland of in Europa. Kies de pechhulpverzekering voor uw situatie!

Premie berekenen pechhulpverzekering

Personenautoverzekering - Bereken en vergelijk de premie en voorwaarden van uw personenautoverzekering. Vraag een offerte aan of sluit direct uw personenautoverzekering af!

Bereken uw premie

Scooterverzekering - Bereken, vergelijk en sluit direct uw scooterverzekering af! Direct uw scooter verzekerd, alle dekkingen (WA, Beperkt Casco, Allrisk) en tot 75% noclaimkorting!

Scooterverzekering berekenen, vergelijken en aanvragen

Werkmaterieel particulier verzekeren - Met de werkmaterieelverzekering voor particulieren kunt u werkmaterieel particulier verzekeren. U bent verzekerd tegen schade die u met het werkmaterieel aan anderen toebrengt en de schade aan uw werkmaterieel zelf. Met de werkmaterieelverzekering voor particulieren is uw particulier werkmaterieel goed verzekerd!

Offerte aanvragen

Werkmaterieelverzekering voor particulieren - Met de werkmaterieelverzekering voor particulieren verzekert u uw zelfrijdend (gemotoriseerd) werkmaterieel in privé. U bent verzekerd tegen schade die u met het werkmaterieel aan anderen toebrengt en de schade aan uw werkmaterieel zelf. Met de werkmaterieelverzekering voor particulieren is uw particulier werkmaterieel goed verzekerd!

Offerte aanvragen