Vaste Lasten AOV

Vaste Lasten AOV - Met de Vaste Lasten AOV regelt u dat u bij arbeidsongeschiktheid een uitkering ontvangt waarmee u een deel van uw inkomensverlies aanvult. Zo heeft u de zekerheid dat u (een deel van) uw vaste lasten kunt blijven betalen. De uitkering ontvangt u na een wachttijd van 1 jaar en als u 35% of meer arbeidsongeschikt bent.

Direct aanvragen

Vaste Lasten AOV afsluiten?

Een Vaste Lasten AOV sluit u niet zomaar af en daarom kunt u dit product niet online afsluiten. De Vaste Lasten AOV is af te sluiten in overleg met onze adviseur. Om de advieskosten te beperken kunt u online een offerte aanvragen en de juiste gegeven bij ons aan te leveren. Na ontvangst van uw verzoek en gegevens maken wij een opdracht tot dienstverlening voor u op, zodat u vooraf precies weet met welke kosten u te maken krijgt voor advies, bemiddeling en beheer. 

Meer weten over de Vaste Lasten AOV?

Mocht u vragen heen of meer informatie wensen neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies. De adviseur van Honig en Honig kan uw van dienst zijn met advies en bemiddeling.

Meer in deze categorie: ANW-Hiaat verzekering, calculator »