dinsdag 22 september 2020 11:18

Vervanging VerzuimSignaal en overvoer naar het Werkgeversportaal van Turien & Co

Als klant bij Turien & Co met een verzuimverzekering meldt u het ziekteverzuim van arbeidsongeschikte werknemers nu in VerzuimSignaal en/of bij de arbodienstverlener. VerzuimSignaal wordt vervangen door het nieuwe Werkgeversportaal. Het nieuwe portaal biedt veel voordelen voor u als werkgever.

Overvoer naar nieuw werkgeversportaal

Turien & Co voert werkgevers met een verzuimverzekering tussen 1 augustus 2020 en 1 januari 2021 in fases over naar het vernieuwde portaal.

Let op!
VerzuimSignaal blijft beschikbaar totdat alle verzekeringen en bestaande schades zijn overgezet naar het Werkgeversportaal.

Voordelen vernieuwde Werkgeversportaal Turien & Co

  • Het Werkgeversportaal is eenvoudig in gebruik en biedt gemak voor werkgevers
  • Duidelijke rapportages en inzicht in verzuim (branche, grootte, historie)
  • Geautomatiseerde verwerking van verzuimmelding met inzicht in vergoeding en snellere uitbetaling
  • Werkgevers kunnen ziekmeldingen doorgeven via een smartphone of tablet
  • De werkgever kan toegang tot het Werkgeversportaal verlenen aan de assurantieadviseur
  • Directe aansluiting op de polisadministratie met een snelle en foutloze verwerking
  • Geautomatiseerde naverrekening (op termijn) voor snellere vaststelling definitieve premie
  • Inzicht in het ziekteverzuim binnen uw bedrijf

Uploaden werknemers door werkgevers

Turien & Co verzorgt het opvoeren van de arbeidsongeschikte werknemers. Voor volledige rapportages en andere functionaliteiten van het Werkgeversportaal en het bespoedigen van het naverrekeningsproces is het van belang dat u als werkgever een volledig werknemersbestand opvoert. Dit kan handmatig, maar er is ook een handige uploadfunctionaliteit beschikbaar.

Ziekmelden

Heeft u een combicontract met één van de aangesloten arbodiensten? Dan hoeft een ziekmelding slechts éénmaal ingevoerd te worden in het Werkgeversportaal van Turien & Co. De melding wordt automatisch doorgegeven aan de arbodienst.

Let op!
De arbodiensten Workingstyle en De Arbodienst worden op een later moment gekoppeld. Tot die tijd kunt u op de gebruikelijke manier via de eigen arbodienst de meldingen doorgeven. De verzekeraar informeert u zodra u gebruik kunnen maken van het Werkgeversportaal. Voor arbodienst Capability zal er geen koppeling komen. Voor deze arbodienst en in alle andere gevallen dient u als werkgever de ziekmeldingen in het Werkgeversportaal van de verzekeraar én bij de eigen arbodienst te doen.

Aanbieding providerboog arbodiensten

Als u op dit moment een arbocontract heeft bij een aangesloten arbodienst ontvangt u binnenkort een aanbieding voor omzetting naar een combicontract. U kunt dan ook gebruikmaken van de voordelen van het nieuwe Werkgeversportaal. Heeft u nog geen arbodienstverlener binnen de providerboog van de verzekeraar? Wij informeren u graag op de voordelen van een combicontract. Een arbocontract kan in veel gevallen per 1 januari worden opgezegd. Houdt u daarbij rekening met een opzegtermijn van drie maanden.

Meer over het Werkgeversportaal van Turien & Co?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze registeradviseur en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel verzuimspecialisten van Turien & Co via 072-5181865 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..