Verzekeringen voor ZZP-ers in de detailhandel

Special voor de detailhandel is er een pakket verzekeringen voor ZZP-ers in de detailhandel. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Bereken uw premie verzekeringen voor zzp ers in de detailhandel

Voor sommige ZZP beroepen biedt de ZZP-pakketverzekering geen mogelijkheden. U kunt voor deze beroepen de gewenste verzekeringen berekenen en aanvragen door gebruik te maken van de MKB-pakketverzekering.

Meer informatie over Verzekeringen voor ZZP-ers in de detailhandel

Het pakket is geschikt voor ZZP-ers in de detailhandel die waarde hechten aan keuzevrijheid: u kunt het pakket samen met u samenstellen. U heeft daarbij de keus uit verzekeringen voor die risico’s die juist ZZP-ers lopen.

En verder

  • Voor rechtsbijstand (advies of een check van hun leveringsvoorwaarden) kunnen ZZP-ers ook terecht bij de telefonische adviesservice van SRK Rechtsbijstand. Daarnaast kunnen wij ook andere verzekeringen voor u afsluiten, buiten het pakket om.
  • Glasbreuk? De gebouwverzekering is eenvoudig uit te breiden met een dekking tegen breuk van glas in ramen en deuren van het verzekerde gebouw.
  • De verzekeringen voor inventaris, goederen en huurdersbelang en de gebouwenverzekering hebben een garantie tegen onderverzekering
  • Nieuwe auto's drie jaar tegen nieuwwaarde verzekerd (Autoverzekering Bedrijven)