Verzekeringen ZZP zakelijke dienstverlening

Sommige zaken kunt u als ZZP-er maar beter goed regelen. Daarom bieden wij u gspeciale verzekeringen voor ZZP-ers in zakelijke dienstverlening. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

 

Meer informatie over de verzekeringen voor ZZP-ers in zakelijke dienstverlening?

Het pakket is geschikt voor ZZP-ers in de zakelijke dienstverlening zoals juristen, organisatieadviseurs, communicatiespecialisten en ict-ers. Het pakket bevat alleen verzekeringen die relevant zijn voor ZZP-ers. Zo betalen ze bijvoorbeeld nooit premie voor personeel dat ze niet in dienst hebben.

En verder

  • Voor rechtsbijstand (advies of een check van hun leveringsvoorwaarden) kunnen ZZP-ers ook terecht bij de telefonische adviesservice van SRK Rechtsbijstand. Daarnaast kunnen wij andere verzekeringen voor u afsluiten, buiten het pakket om.
  • Glasbreuk? De gebouwverzekering is eenvoudig uit te breiden met een dekking tegen breuk van glas in ramen en deuren van het verzekerde gebouw.
  • De verzekeringen voor inventaris, goederen en huurdersbelang en de gebouwenverzekering hebben een garantie tegen onderverzekering
  • Nieuwe auto's drie jaar tegen nieuwwaarde verzekerd (Autoverzekering Bedrijven) 

Meer weten over de Verzekeringen voor ZZP-ers in zakelijke dienstverlening?

Wilt u vooraf meer informatie, neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..