Offerte bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsverzekeringen in 1 verzekeringspakket met pakketkorting? Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan!

Bedrijfsmiddelen & Gebouwen

Bedrijfsmiddelen & Gebouwen

Bedrijfsmiddelen & Gebouwen - Schade aan uw bedrijfsmiddelen of gebouw(en) kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf en het voortbestaan ervan. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de milieuschade na een grote brand. Het is belangrijk dat u weet welke risico’s u en uw onderneming lopen. Voor de financiele risico’s na een schade, die u niet wilt of niet kunt dragen, bieden onderstaande verzekeringen een uitstekende oplossing voor de risico's van uw bedrijfsmiddelen en uw gebouw(en).

Bedrijfsschadeverzekering - Met de bedrijfsschadeverzekering verzekert u de continuïteit van uw onderneming als uw bedrijf door een gedekte schade stil komt te leggen. Met de bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de vaste lasten, zoals de huur en de salarissen.

Offerte bedrijfsschadeverzekering aanvragen

Brandverzekeringen voor bedrijven - Uw bedrijfspand, machines en voorraad zijn van groot belang voor uw bedrijf. U moet er niet aan denken dat deze door brand of een flinke storm beschadigd raken en u niet meer verder kunt met ondernemen. Met de Brandverzekeringen voor bedrijven verzekert u zich tegen deze risico’s. Ook bedrijfsschade, computers, glas, geld, gekoelde producten zijn mee te verzekeren. U kiest zelf wat u verzekert zodat de brandverzekeringen precies passen bij uw bedrijf. Speciaal voor horecabedrijven is er ook een dekking voor terrasmeubilair mogelijk! Door uw Brandverzekeringen voor bedrijven te combineren in een MKB-verzekeringspakket kan uw korting oplopen tot 10% over al uw bedrijfsverzekeringen!

Offerte brandverzekeringen voor bedrijven aanvragen

 

Computer- en elektronicaverzekering - Computers en elektronische apparatuur zijn voor veel ondernemers onmisbaar en essentieel voor uw bedrijfsvoering. Het is heel vervelend als u bijvoorbeeld door brand of diefstal niet verder kunt werken. De Computer- en elektronicaverzekering vergoedt schade aan uw apparatuur (casco). Met de computer- en elektronicaverzekering heeft u een uitgebreide dekking en pakt u de draad na schade snel weer op.

Bereken de premie voor de verzekeringen manicure

Dierenverzekering - Heeft u bedrijfsmatig pluimvee, varkens, rundvee, schapen of geiten? De dierenverzekering vergoedt schade door bijvoorbeeld brand, storm, hagel en vandalisme. Ook vergoeden verzekeraars vervoer en verblijf bij schade. Zo kunt u na schade snel weer aan de slag.

Extra kostenverzekering - De extra kostenverzekering biedt dekking voor extra kosten na inbraak, waterschade of een brand. Denk bijvoorbeeld aan de huur van vervangende apparatuur, een vervangende locatie, communicatie naar klanten en andere noodmaatregelen die nodig zijn om uw bedrijf weer operationeel te krijgen. Als een bedrijfsschadeverzekering minder van toepassing is, kan een Extra kostenverzekering uitkomst bieden.

Direct  Extra kostenverzekering verzekeren

Gebouwenverzekering - De gebouwenverzekering verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen de gebouwenverzekering! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering voor u bedrijfspand wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!Offerte gebouwenverzekering aanvragen

Geld- en fraudeverzekering – Met de Geld- en fraudeverzekering verzekert u contant geld, cheques en andere waardepapieren bij het bewaren, vervoeren en over- of afdragen en aanvullend fraude en oplichting. Winkels zijn vaak het doelwit van roofoverval en daarnaast hebben veel bedrijven in Nederland te maken gehad met gevallen van fraude, corruptie of witwassen. Een goede reden om de Geld- en fraudeverzekering af te sluiten.

Geldverzekering - De geldverzekering verzekerd verlies en diefstal van contant geld in uw bedrijf. De geldverzekering biedt ook dekking tijdens vervoer naar de bank of bij een overval. Ondanks de opkomst van PIN en electronisch betalen kan in een bedrijf veel contant geld omgaan. Daarom een geldverzekering!

Geldverzekering direct afsluiten

Glasverzekering voor bedrijven - De glasverzekering voor bedrijven vergoedt breuk van glazen deuren, ruiten en vitrine's door vrijwel alle oorzaken. De glasverzekering voor bedrijven kan aanvullend afgesloten worden als uitbreiding van een gebouwen- of opstalverzekering. Met de glasverzekering voor bedrijven hebben zzp’ers en mkb’ers een gebroken ruit weer snel hersteld.

Offerte glasverzekering voor bedrijven aanvragen

Inventaris- en goederenverzekering - De inventaris- en goederenverzekering verzekerd u tegen schade aan uw inventaris en goederen. Inventaris is alles wat u gebruikt om uw bedrijf of beroep uit te oefenen en goederen zijn de grond- en hulpstoffen die u gebruikt om uw producten te maken. De inventaris- en goederenverzekering biedt een uitgebreide dekking bij schade.

Offerte Inventaris- en goederenverzekering aanvragen

Inventarisverzekering - Met de inventarisverzekering verzekert u de inventaris van uw bedrijf. De inventarisverzekering biedt een uitgebreide dekking bij schade. Bereken uw premie online of vraag een maatwerk offerte aan!. De inventarisverzekering kent een snelle schadeafhandeling en een ruime dekking.

Offerte Inventarisverzekering aanvragen

Kantoorelektronica verzekering - Computers en elektronica zijn essentieel voor uw bedrijfsvoering. De Kantoorelektronica verzekering vergoedt schade aan uw apparatuur (casco).

Computerverzekering direct verzekeren

Lichtreclameverzekering - De lichtreclameverzekering zorgt voor een specifieke dekking voor uw reclame-uitingen en lichtreclame-installaties. Vaak worden de aanpassingen aan de gevel of uw bedrijfspand vergeten.

Lichtreclameverzekering direct afsluiten

Machinebreukverzekering - De machinebreukverzekering is er voor alle soorten machines en installaties. Bijvoorbeeld grafische machines, metaal- en houtbewerkingsmachines, installaties in de milieusector, technische installaties in gebouwen (liften en luchtbehandelingsinstallaties), koel- en vriesinstallaties en installaties in de voedingsmiddelen- en energiesector (windturbines en zonnepanelen). met een machinebreukverzekering zijn uw machines, installaties of apparatuur goed verzekerd.

Offerte machinebreukverzekering aanvragen

Machineschadeverzekering - De machineschadeverzekering is er voor alle soorten machines en installaties. Bijvoorbeeld grafische machines, metaal- en houtbewerkingsmachines, installaties in de milieusector, technische installaties in gebouwen (liften en luchtbehandelingsinstallaties), koel- en vriesinstallaties en installaties in de voedingsmiddelen- en energiesector (windturbines en zonnepanelen).

Offerte machineschadeverzekering aanvragen

Milieuschade verzekeren - U kunt milieuschade verzekeren als u dekking wilt voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Door milieuschade te verzekeren bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.Door een milieuschadeverzekering.

Offerte milieuschade verzekeren aanvragen

Milieuschade verzekering - De milieuschade verzekering biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschade verzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Offerte milieuschade verzekering aanvragen

Milieuschadeverzekering (MSV) - De milieuschadeverzekering biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Offerte milieuschadeverzekering aanvragen

MKB pakket verzekering - Met een MKB pakket verzekering sluit u al uw zakelijke verzekeringen af met extra premievoordeel. Al uw bedrijfsverzekeringen staan overzichtelijk op één polisblad en de premies worden in één totaalbedrag geïncasseerd.

Offerte MKB pakket verzekering aanvragen

MKB verzekeringen - Bereken en vergelijk online de verzekeringen voor het MKB! U kunt direct uw MKB verzekeringen afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte MKB verzekeringen aanvragen

Opstalverzekering zakelijk - De zakelijke opstalverzekering verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen de opstalverzekering zakelijk! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De zakelijke opstalverzekering voor u bedrijfspand wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!

Offerte opstalverzekering zakelijk aanvragen

Pakket bedrijfsverzekeringen - Binnen ons pakket bedrijfsverzekeringen sluit u al uw zakelijke verzekeringen af met extra premievoordeel. Al uw bedrijfsverzekeringen staan overzichtelijk op één pakketpolisblad en de premies worden in één totaalbedrag geïncasseerd.

Offerte pakket bedrijfsverzekeringen aanvragen

Reconstructiekostenverzekering - Er kan van alles gebeuren waardoor uw bedrijfsadministratie beschadigd raakt. De Reconstructiekostenverzekering vergoedt de kosten van herstel.

Offerte Reconstructiekostenverzekering aanvragen

U heeft natuurlijk een verzekering voor uw gebouwen en bedrijfsinventaris. Maar is het verzekerde bedrag van uw verzekering voor uw gebouwen en bedrijfsinventaris voldoende? Weet u zeker dat uw eigendommen niet oververzekerd of onderverzekerd zijn? Met een vaste taxatie van uw gebouw(en) en inventaris voorkomt u discussie bij een eventuele schade.

Verzekering bedrijfsgebouw - De verzekering van uw bedrijfsgebouw is van groot belang. Uw bedrijfsgebouw is verzekerd tegen schade door inbraak, waterschade, storm en brand. Vraag online de verzekering voor u bedrijfsgebouw aan, dat is afgestemd op uw wensen en uw branche!

Bedrijfsgebouw direct verzekeren

Verzekering bedrijfspand - Een goede verzekering voor uw bedrijfspand is van groot belang. Honig en Honig biedt een compleet verzekeringspakket, zodat uw bedrijfspand verzekerd kan worden tegen schade door inbraak, waterschade, storm en brand. Vraag online de verzekering voor u bedrijfspand aan dat is afgestemd op uw wensen en uw branche!

Offerte verzekering bedrijfspand aanvragen

Verzekeringen MKB - Bereken en vergelijk online de verzekeringen voor het MKB! U kunt direct uw MKB verzekeringen afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte MKB verzekeringen aanvragen

Verzekeringen voor bedrijven - Met de verzekeringen voor bedrijven (MKB en ZZP) sluit u al uw zakelijke verzekeringen af in 1 verzekeringspakket met een aantrekkelijke pakketkorting tot 10%. Zeer uitgebreide dekkingen, nooit dubbel verzekerd, alle verzekeringen voor uw bedrijf zijn op elkaar afgestemd en staan overzichtelijk op één polisblad. Onafhankelijk advies en maatwerk uw verzekeringen voor bedrijven.

Offerte pakket bedrijfsverzekeringen aanvragen

Zakelijke brandverzekeringen - Uw bedrijfspand, machines en voorraad zijn van groot belang voor uw bedrijf. U moet er niet aan denken dat deze door brand of een flinke storm beschadigd raken en u niet meer verder kunt met ondernemen. Met de Zakelijke Brandverzekeringen verzekert u zich tegen deze risico’s. Ook bedrijfsschade, computers, glas, geld, gekoelde producten zijn mee te verzekeren. U kiest zelf wat u verzekert zodat de brandverzekeringen precies passen bij uw bedrijf. Speciaal voor horecabedrijven is er ook een dekking voor terrasmeubilair mogelijk! Door uw zakelijke brandverzekeringen te combineren in een MKB-verzekeringspakket kan uw korting oplopen tot 10% over al uw bedrijfsverzekeringen!

Offerte zakelijke brandverzekeringen aanvragen