Honig en Honig gesloten tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is Honig en Honig gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaart), vrijdag 27 mei
en maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag).

Verzekeringen detailhandel en ambachten

Verzekeringen detailhandel en ambachten

Hier vindt u een overzicht van verzekeringen speciaal voor bedrijven en ondernemers in de sector detailhandel en ambachten.

Bedrijfsverzekeringen ambachten - Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor ambachten! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor uw sector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken uw premie

Bedrijfsverzekeringen detailhandel - Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de detailhandel! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de detailhandelsector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken uw premie

In de sector detailhandel en ambachten gelden speciale branche- en premie-afspraken voor individuele en collectieve inkomensverzekeringen. Ondernemers, werkgevers en werknemers kunnen gebruik maken van scherpe premies, bijzondere voorwaarden en specifieke verzekeringen voor uw branche of sector. Honig en Honig geeft u onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen voor webshops - Hét online verzekeringspakket voor elke webwinkel! Wat zijn uw risico’s bij de online verkoop? Als webshopeigenaar wilt u natuurlijk goede producten leveren en ervoor zorgen dat uw klanten tevreden zijn. Maar online verkopen brengt ook risico’s met zich mee. Honig en Honig kent uw risico’s en hoe u die kunt beperken en welke u kunt verzekeren met de verzekeringen voor uw webwinkel.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor webshops

Verzekeringen voor winkels - Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de detailhandel! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de detailhandelsector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Aanvraag verzekeringen voor winkels

Verzekeringen webshop - Hét online verzekeringspakket voor elke webshop! Wat zijn uw risico’s bij de online verkoop? Als webshopeigenaar wilt u natuurlijk goede producten leveren en ervoor zorgen dat uw klanten tevreden zijn. Maar online verkopen brengt ook risico’s met zich mee. Honig en Honig kent uw risico’s en hoe u die kunt beperken en welke u kunt verzekeren met de verzekeringen voor uw webshop.

Bereken de premie voor de verzekeringen webshop

Verzekeringen webwinkel - Hét online verzekeringspakket voor elke webwinkel! Wat zijn uw risico’s bij de online verkoop? Als webshopeigenaar wilt u natuurlijk goede producten leveren en ervoor zorgen dat uw klanten tevreden zijn. Maar online verkopen brengt ook risico’s met zich mee. Honig en Honig kent uw risico’s en hoe u die kunt beperken en welke u kunt verzekeren met de verzekeringen voor uw webwinkel.

Bereken uw premie