Honig en Honig gesloten tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is Honig en Honig gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaart), vrijdag 27 mei
en maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag).

Verzekeringen groothandel

Verzekeringen groothandel

Verzekeringen voor bedrijven in de sector groothandel.

Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de groothandel! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de groothandelsector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

De heftruck verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw heftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De heftruck verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte heftruck verzekering aanvragen

Met de inkomensverzekeringen groothandel in levensmiddelen kunnen werkgevers, die onder de werkingssfeer van de GIL-CAO vallen, zichzelf en hun medewerkers veel geld besparen door deel te nemen aan de vernieuwde GIL-mantelovereenkomst voor WIA Werknemersverzekeringen.

Land- en werkmaterieelverzekering - De land- en werkmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw land- en werklandmaterieel. U kunt kiezen uit diverse dekkingen, zoals de WA-dekking voor het aansprakelijkheidsrisico en verschillende Casco-dekkingen voor de schade bij brand, diefstal en overige beschadigingen.

Offerte land- en werkmaterieelverzekering

Binnen de groothandel zijn diverse brancheorganisaties en verenigingen actief waarmee verzekeraars een branche– of mantelcontract hebben afgesloten. Leden komen in aanmerking voor kortingen en speciale oplossingen voor een verzuimverzekering, WIA-verzekering(en), WGA-ERD verzekering, ZW-ERD-verzekering en een Zorgverzekering zoals het brancheloket groothandel.

Offerte aanvragen

Vorkheftruck verzekering - De vorkheftruck verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw vorkheftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De vorkheftruck verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte vorkheftruck verzekering aanvragen

Werkmaterieelverzekering - Met de werkmaterieelverzekering verzekerd u het werkmaterieel, zoals heftrucks, graafmachines, stapellaar, tractor of ander (gemotoriseerd) werkmaterieel. U kunt kiezen uit basisdekkingen (WA, Beperkt Casco en Volledig Casco) en diverse aanvullende verzekeringen.

Offerte aanvragen Werkmaterieelverzekering