Honig en Honig gesloten tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is Honig en Honig gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaart), vrijdag 27 mei
en maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag).

Verzekeringen horeca

Verzekeringen horeca

Wij bieden speciale verzekeringen voor bedrijven in de horeca. Op deze pagina vindt u een overzicht van diensten en producten, die voor uw uw horecabedrijf of horecagelegenheid van toepassing kunnen zijn.

Bedrijfsverzekeringen horeca - Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de horeca! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de horecasector afsluiten met pakketkorting! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen horeca aanvragen

In veel horecabedrijven hangt er in de garderobe een bordje waarop staat dat de directie niet aansprakelijk is bij diefstal of vermissing van kledingstukken. Mag dat? Hier vindt u de antwoorden.

Horeca verzekeringen - Met de horeca verzekeringen kunt u zich perfect verzekeren voor de risico's die als ondernemer in de horeca sector loopt. Uw pakket horeca verzekeringen wordt op maat samengesteld uit specifieke dekkingen voor de horecabranche. De horeca verzekeringen bieden dekking op maat tegen een scherpe premie, een aantrekkelijke pakketkorting en specifiek gericht op uw horecabedijf. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Horeca verzekeringen direct aanvragen

Horeca-verzekering (bijzondere risico’s) – De Horeca-verzekering voor bijzondere risico’s is een nieuwe verzekeringspakket speciaal gericht op horeca-ondernemers met een risico dat door de aard en/of ligging vaak moeilijk verzekerd kan worden. Of het nu gaat om een afhaalcentrum, eetcafé of partycentrum, met de Horeca-verzekering (bijzondere risico’s) bent u goed verzekerd tegen schade!

Horeca-verzekering (bijzondere risico’s) aanvragen

Horecaverzekering - Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de horeca! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de horecasector afsluiten met pakketkorting! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte horecaverzekering aanvragen

Hoe zit het met loondoorbetaling bij ziekte in de horeca? Moet u flexwerkers ook doorbetalen tijdens hun ziekteverzuim? Een overzicht en nuttige tips om uw verzuimkosten in de horeca betaalbaar te houden.

Offerte verzuimverzekering Horeca aanvragen

Verzekeringen bar - Wilt u uw bar goed verzekeren? Dat kan met onze complete horecaverzekeringen voor de beste dekkingen. Bij Honig en Honig kunt u de premies online vergelijken en direct uw verzekeringen afsluiten. Honig en Honig heplt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Verzekeringen bar direct aanvragen

Verzekeringen brasserie - U kunt uw brasserie goed verzekeren met onze complete horecaverzekeringen en de beste dekkingen. Bij Honig en Honig kunt u de premies online vergelijken en direct uw verzekeringen afsluiten. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Verzekeringen brasserie direct aanvragen

Verzekeringen café - Wij bieden caféhouders een compleet verzekeringspakket horecaverzekeringen en de beste dekkingen om uw café te verzekeren. Bij Honig en Honig kunt u de premies vergelijken en direct uw verzekeringen afsluiten. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Verzekeringen café direct aanvragen

Verzekeringen cafetaria - Uw cafetaria is goed verzekerd met onze horecaverzekeringen en de beste dekkingen. Vergelijk online uw premies en sluit direct de verzekeringen voor uw cafetaria af. Honig en Honig zorgt graag voor onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Verzekeringen cafetaria direct aanvragen

Verzekeringen discotheek - U kunt uw discotheek goed verzekeren met onze horecaverzekeringen. U kunt online de premies berekenen en vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw discotheek afsluiten. Honig en Honig is graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen discotheek direct aanvragen

Verzekeringen hotel - Ook voor uw hotel bieden wij een compleet pakket horecaverzekeringen. U kunt online de premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw hotel afsluiten. Honig en Honig helpt u als hoteleigenaar met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen hotel direct aanvragen

Verzekeringen ijssalon - Een ijssalon kan zich goed verzekeren met onze horecaverzekeringen. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw ijssalon afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen ijssalon direct aanvragen

Verzekeringen lunchroom - U kunt ook uw lunchroom perfect verzekeren met onze horecaverzekeringen. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw lunchroom afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen lunchroom direct aanvragen

Verzekeringen pannenkoekenhuis - Een pannenkoekenhuis kan zich goed verzekeren met onze horecaverzekeringen. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw pannenkoekenhuis afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen pannenkoekenhuis direct aanvragen

Verzekeringen partycentrum - U wilt u partycentrum goed verzekeren? Dat kan met dehorecaverzekeringen . U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw partycentrum afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen partycentrum direct aanvragen

Verzekeringen pizzeria - U kunt uw pizzeria goed verzekeren met onze horecaverzekeringen. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw pizzeria afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen pizzeria direct aanvragen

Verzekeringen restaurant - Uw restaurant is uitstekend verzekerd met onze horecaverzekeringen. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw restaurant afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen restaurant direct aanvragen

Verzekeringen sauna - Met onze horecaverzekeringen kunt u ook uw sauna goed verzekeren. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw sauna afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen sauna direct aanvragen

Verzekeringen shoarmazaak - U verzekert uw shoarmazaak met onze horecaverzekeringen. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw shoarmazaak afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen shoarmazaak direct aanvragen

Verzekeringen snackbar - Wilt u uw snackbar goed verzekeren? Dat kan met onze complete horecaverzekeringen voor de beste dekkingen. Bij Honig en Honig kunt u de premies online vergelijken en direct uw verzekeringen afsluiten. Honig en Honig heplt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Verzekeringen bar direct aanvragen

Verzekeringen strandpaviljoen - Ook uw strandpaviljoen verzekert u met onze horecaverzekeringen. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw strandpaviljoen afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen strandpaviljoen direct aanvragen

Verzekeringen zalencentrum - Een zalencentrum kunt u goed verzekeren met onze horecaverzekeringen. U kunt online uw premies vergelijken en direct uw verzekeringen voor uw zalencentrum afsluiten. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen zalencentrum direct aanvragen

Verzuimverzekering Horeca KHN - De verzuimverzekering en de WGA eigen risico verzekering Horeca KHN bieden horeca ondernemers zekerheid voor de loondoorbetaling bij ziekte en lasten bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer. U kunt de dekking uitbreiden met aanvullende diensten zoals; arbo, verzuimanalyse en -advies, re-integratie- en interventiebegeleiding, vitaliteit en inzetbaarheid, advies en subsidies en juridische bijstand. Het pakket is samengesteld op basis van de mantelovereenkomst van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Offerte aanvragen Verzuimverzekering Horeca KHN