Verzekeringen metaal en techniek

Verzekeringen metaal en techniek

Voor de Metaal en Techniek branche bieden wij diverse verzekeringen aan die zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfs-, ondernemers- en werkgevers- en werknemersrisico's. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsverzekeringen conform de CAO Metaal en Techniek of de Bovag-CAO. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer,

Tijdelijke installatie verzekering - De Tijdelijke installatie verzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke installatie verzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke installatie verzekering.

Tijdelijke installatie verzekering direct aanvragen

Tijdelijke installatie- en montage verzekering - De Tijdelijke installatie- en montage verzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke installatie- en montage verzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke installatie- en montage verzekering.

Tijdelijke installatie- en montage verzekering direct aanvragen

Tijdelijke Montageverzekering - De Tijdelijke montageverzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke montageverzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke montageverzekering.

Tijdelijke montageverzekering direct aanvragen

Honig en Honig biedt werkgevers en werknemers, die vallen onder de CAO Metaal en Techniek (Kleinmetaal) of Automotivebranche, een aantrekkelijke combinatie tussen de verzuimverzekering, WIA-werknemersverzekeringen en de WGA eigen risicodrager verzekering.

Offerte aanvragen

De BOVAG heeft een eigen CAO. Deze CAO kent specifieke afspraken op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Daarom een compleet pakket inkomensverzekeringen voor leden van de Bovag.

Offerte aanvragen

De WIA-werknemersverzekering biedt werkgevers en werknemers in de Metaal en Techniek of Automotive-branche een alternatief voor de (verplichte) WIA-werknemersverzekering van NV Schade. Uw medewerkers zijn goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Combineert u de WIA-werknemersverzekering met een verzuimverzekering of een WGA-ERD verzekering, dan heeft u en totaal pakket bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. Door integrale aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid bespaart u op uw werkgeverslasten!

Offerte aanvragen