Verzekeringen onderwijs

Verzekeringen onderwijs

De risico's in het onderwijs zijn bijzonder en divers. Daarom bieden wij gespecialiseerde verzekeringen voor het beroeps-, primair en voortgezet onderwijs.

Autoverzekering voor rijscholen - Met de autoverzekering voor rijscholen kunnen rijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte aanvragen lesautoverzekering

U gaat met een groep op reis. Dan wilt u er zeker van zijn dat iedereen goed verzekerd is en dat als er wat gebeurt, iedereen via één noodnummer wordt geholpen. Sluit daarom de groeps- en schoolreisverzekering af. De ideale reisverzekering voor bijvoorbeeld (sport)kampen of reisjes met een groep collega’s, vrienden of familie.

Direct Groeps- en schoolreisverzekering verzekeren

U gaat met een groep op reis. Dan wilt u er zeker van zijn dat iedereen goed verzekerd is en dat als er wat gebeurt, iedereen via één noodnummer wordt geholpen. Sluit daarom de Groepsreisverzekering af. De ideale reisverzekering voor bijvoorbeeld (sport)kampen of reisjes met een groep collega’s, vrienden of familie.

Groepsreisverzekering direct afsluiten en verzekeren

Lesauto-verzekering - Met de lesauto-verzekering kunnen rijscholen hun lesauto’s verzekeren. Maar niet elke verzekeraar accepteert lesauto’s! Honig en Honig heeft wel mogelijkheden om uw lesauto(‘s) te verzekeren. U kunt een offerte voor de verzekering van uw lesauto online aanvragen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte aanvragen lesauto-verzekering

Lesautoverzekering - Met de lesautoverzekering kunnen rijscholen hun lesauto’s goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte aanvragen lesautoverzekering

Reisverzekeringen voor groepen - Voor het verzekeren van groepsreizen bieden wij de volgende reisverzekeringen voor groepen. Welke reisverzekering u het beste kunt afsluiten? Dat is afhankelijk van de reis en de wensen van de organisator. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rij.

Rijschool verzekeringen - Met de rijschool verzekeringen kunnen rijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte rijschool verzekeringen

Schoolreisverzekering - U gaat met een groep op schoolreis of u organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heeft u de verantwoordelijkheid voor de deelnemers en leerlingen. Sluit daarom de Schoolreisverzekering af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor u, maar ook voor de thuisblijvers.

Schoolreisverzekering direct afsluiten en verzekeren

Verzekeringen voor autorijscholen - Met de verzekeringen voor autorijscholen kunnen autorijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor autorijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor rijscholen

Verzekeringen voor een autorijschool - Met de Verzekeringen voor een autorijschool kunnen autorijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor autorijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor rijscholen

Verzekeringen voor rijscholen - Met de Verzekeringen voor rijscholen kunnen rijschoolhouders of rij-instructeurs hun lesauto’s en bedrijfsrisico's goed verzekeren. U kunt online uw premie berekenen, een offerte aanvragen of direct de verzekering voor uw lesauto of het verzekeringspakket voor rijscholen afsluiten. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor rijscholen

Verzuimverzekering voor het Onderwijs - Stel een leraar wordt langdurig ziek. In de eerste 2 ziektejaren komt de loondoorbetaling van uw werknemer voor uw rekening en u betaalt ook de kosten voor vervanging, verzuimbegeleiding en re-integratie. Daarom een verzuimverzekering voor werkgevers in het onderwijs.

Offerte Verzuimverzekering voor het Onderwijs aanvragen

WIA-verzekering Overheid & Onderwijs - Wordt een werknemer arbeidsongeschikt? Dan kan zijn inkomen fors dalen. Hij kan dan mogelijk een WIA-uitkering krijgen van UWV en eventueel een aanvulling van het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Toch zijn deze uitkeringen samen niet altijd hoog genoeg om zijn uitgaven te dekken. De kans bestaat zelfs dat het inkomen van de werknemer onder het sociaal minimum komt. De WIA-verzekering Overheid & Onderwijs beschermt werknemers tegen dit risico door hun inkomen aan te vullen.

Offerte WIA-verzekering Overheid & Onderwijs aanvragen