Honig en Honig gesloten tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is Honig en Honig gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaart), vrijdag 27 mei
en maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag).

Verzekeringen ZZP

Verzekeringen ZZP

Verzekeringen ZZP - Hier vindt u een overzicht van alle verzekeringen voor ZZP-ers. Voor een aantal branches zijn er speciale ZZP verzekeringspakketten.

ZZP aansprakelijkheidsverzekering – Met de ZZP aansprakelijkheidsverzekering bent u als ZZP-er verzekerd met een hoog bedrag en heeft u een lage vaste premie. Brengt u als ondernemer zzp er per ongeluk schade toe aan een ander, dan hebben wij een passende aansprakelijkheidsverzekering voor u en uw bedrijf en afgestemd op uw sector. Bereken online de premie voor uw ZZP aansprakelijkheidsverzekering !

Offerte aansprakelijkheidsverzekering ZZP aanvragen

ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering - De ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert een ZZP-er tegen de gevolgen van een beroepsfout of een verkeerd advies dat tot schade kan leiden bij uw klant. De ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) wordt volledig afgestemd op uw beroep, branche of werkzaamheden. Honig en Honig kan u daarbij van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP aanvragen

ZZP bouw en montage verzekering - U bent bezig aan een bouw- of installatieproject. Uiteraard zit u dan niet te wachten op schade die de voortgang van uw project in gevaar zou kunnen brengen. Met de ZZP bouw en montage verzekering bent u verzekerd als bijvoorbeeld bouwmaterialen worden gestolen of als werk aan een bouwproject wordt beschadigd.

Bereken uw premie ZZP bouw en montage verzekering

ZZP CAR-Verzekering - De ZZP CAR-Verzekering is een doorlopende CAR verzekering die speciaal is ontwikkeld voor ZZP-ers in de bouw. Deze Constructie All Risk verzekering of ZZP CAR-Verzekering biedt dekking voor uw werkzaamheden als aannemer of als onderaannemer. Bereken online uw premie, vraag uw offerte aan of sluit de ZZP CAR-Verzekering direct af! Tot 10% pakketkorting voor al uw bedrijfsverzekeringen!

Bereken uw premie voor de CAR-Verzekering ZZP

ZZP eigen vervoerverzekering - Goederen en gereedschap in de bus in de hele Benelux en Duitsland verzekerd tegen schade en diefstal, 24 uur per dag. Met de ZZP eigen vervoerverzekering bent u verzekerd voor beschadiging, verlies en diefstal van de lading in uw eigen bestel- of vrachtauto tijdens het vervoer. Zowel tijdens het transport als tijdens het laden en lossen. Ook het gereedschap in uw auto is verzekerd tegen diefstal.

ZZP Inventaris- en Goederenverzekering - Het is erg vervelend als er iets met uw inventaris of goederen gebeurt. Met de verzekering ZZP Inventaris- en Goederenverzekering bent u verzekerd voor materiële schade aan deze bezittingen.

Offerte ZZP Inventaris- en Goederenverzekering aanvragen

ZZP Kameleonpolis - De ZZP Kameleonpolis combineert de vijf belangrijkste verzekeringen in één polis. De ZZP Kameleonpolis beschermt u en uw onderneming tegen de belangrijkste schaderisico’s in uw branche in één uitgebreid verzekeringspakket voor ZZP-ers. Voor sommige ZZP beroepen biedt de ZZP-Kameleonpolis geen mogelijkheden. U kunt dan gebruik maken van de MKB-pakketverzekering.

Bereken uw ZZP Kameleonpolis

 

ZZP Pakketverzekering - De ZZP Pakketverzekering beschermt u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Zo kunt u gewoon doorgaan wanneer er iets misgaat. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

ZZP Pakketverzekering direct aanvragen

ZZP Rechtsbijstandverzekering - U kunt als ondernemer terechtkomen in situaties waarvoor juridische kennis nodig is. Bijvoorbeeld als uw klant niet betaalt. En soms wilt u alleen even weten wat uw juridische mogelijkheden zijn. Met de ZZP Rechtsbijstandverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Bereken uw premie ZZP rechtsbijstandverzekering

ZZP verzekeringen - De ZZP verzekeringen beschermen u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Bereken uw premie en vraag direct uw ZZP verzekeringen aan! Uitstekende voorwaarden en scherpe premies. De ZZP verzekeringen zijn speciaal gemaakt voor de ZZP’er en afgestemd op de volgende beroepsgroepen: Advies en Dienstverlening, Ambachten, Bouw en Installatie, Persoonlijke Verzorging en Zorg en Welzijn.

Bereken uw premie

ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u als zakelijk dienstverlener of adviseur? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met de ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening bent u verzekerd voor risico’s die tijdens het uitoefenen van uw vak kunnen ontstaan. Denk aan bepaalde aansprakelijkheidsrisico’s en buitenhuisrisico’s. Of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook voor juridische conflicten bent u verzekerd.

Offerte ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening aanvragen

ZZP Verzekeringen Ambachten, Bouw en Installatie - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u in de bouw? Dan zit u niet te wachten op schade tijdens uw project. Met de ZZP Verzekeringen Ambachten, Bouw en Installatie kunt u zich verzekeren voor risico’s die tijdens het uitoefenen van uw vak ontstaan. Denk aan aansprakelijkheidsrisico’s en buitenhuisrisico’s. Ook schade aan uw project, inventaris of goederen of schade aan uw lading tijdens vervoer kunt u verzekeren. Maar ook juridische conflicten.

Bereken uw premie ZZP Verzekeringen Ambachten, Bouw en Installatie

ZZP verzekeringen bouw - Hier vindt u het verzekeringspakket voor ZZP-ers in de bouw. Dit pakket is ook voor zelfstandigen, die werkzaam zijn in de afbouw, als schilders of in het vloerenbedrijf.

Bereken uw premie Verzekeringen ZZP Bouw, GWW en Installatie

Hier vindt u een verzekeringspakket voor ZZP-ers in de bouw, gww en installatie. Dit pakket is ook voor zelfstandigen die werkzaam zijn in de afbouw, als schilders of in het vloerenbedrijf.

Bereken uw premie Verzekeringen ZZP Bouw, GWW en Installatie

ZZP verzekeringen paramedici – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de ZZP verzekeringen paramedici verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

ZZP verzekeringen persoonlijke verzorging - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u als schoonheidsspecialist of kapper? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met het ZZP verzekeringen persoonlijke verzorging bent u verzekerd voor risico’s die ontstaan tijdens het uitoefenen van uw vak. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsrisico’s of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook voor juridische conflicten kunt u een verzekering afsluiten. Met het ZZP verzekeringen persoonlijke verzorging kunt u zelf kiezen welke risico’s u wilt verzekeren en welke risico’s u zelf wilt dragen. En de onderdelen zijn afgestemd op uw beroepsgroep.

Bereken uw premie

Verzekeringen voor de startende ZZP ondernemer - Gaat u een eigen onderneming beginnen als ZZP-er? Breng dan uw risico’s in kaart en verzeker u waar nodig. Daarmee voorkomt u vervelende verrassingen.

Offerte ZZP Verzekeringen aanvragen

ZZP Verzekeringen thuiszorg - Sommige zaken kunt u als ZZP-er maar beter goed regelen. Daarom een pakket verzekeringen voor ZZP-ers in de thuiszorg.

Offerte ZZP Verzekeringen thuiszorg

ZZP verzekeringen uiterlijke verzorging - Wij bieden ZZP-ers een speciaal pakket verzekeringen voor zelfstandigen die in de uiterlijke verzorging werken, zoals bijvoorbeeld een (thuis)kapper, pedicure of schoonheidsspecialiste. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Premie verzekeringen uiterlijke verzorging ZZP berekenen

Sommige zaken kunt u als ZZP-er maar beter goed regelen. Daarom bieden wij u speciale verzekeringen voor ZZP-ers in zakelijke dienstverlening. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Premie ZZP verzekeringen zakelijke dienstverlening berekenen

ZZP verzekeringen zorg en welzijn - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u bijvoorbeeld als gastouder of in de thuiszorg? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met het ZZP verzekeringspakket zorg en welzijn bent u verzekerd voor risico’s die ontstaan tijdens het uitoefenen van uw vak. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsrisico’s en buitenhuisrisico’s. Of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook voor juridische conflicten kunt u een verzekering afsluiten.

Bereken uw premie

ZZP verzekeringspakket - Het ZZP verzekeringspakket combineert de belangrijkste ZZP verzekeringen in één polis. Het ZZP verzekeringspakket beschermt u en uw onderneming tegen de belangrijkste schaderisico’s in uw branche in één uitgebreid verzekeringspakket voor ZZP-ers. De verzekeringen zijn speciaal gemaakt voor de ZZP’er en afgestemd op uw beroepsgroep.

ZZP verzekeringspakket aanvragen