Motorrijtuigen & Transport

Motorrijtuigen & Transport

Motorrijtuigen & Transport - Mobiliteit is belangrijk voor uw onderneming. Als ondernemer loopt u risico’s met uw zakelijke voertuigen en tijdens transport. U heeft vaak één of meerdere auto’s op naam van de zaak staan, u kunt al uw bedrijfsauto’s, bestelauto's en vrachtauto’s op één polis verzekeren. Als u regelmatig zaken vervoert of laat vervoeren kan de transportverzekering een oplossing bieden. Uw heftrucks, graafmachines, tractoren en ander werkmaterieel kunt u uitstekend verzekeren met de werkmaterieelverzekering. Hieronder vindt u een overzicht van alle verzekeringen voor uw Motorrijtuigen & Transport.

Aanhanger-, container- en opleggerverzekering - Met de Aanhanger-, container- en opleggerverzekering kunt uw aanhangwagen, containers, oplegger, verkoopwagen of trailer voor uw bedrijf perfect verzekeren met een ruime dekking en een scherpe premie. Vraag online een vrijblijvende offerte aan voor uw sanhanger-, container- en opleggerverzekering ofzakelijke aanhangwagenverzekering. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer. Ook voor speciale objecten en bijzondere voertuigen kunnen wij een aanhangwagenverzekering, maar dan als maatwerk.

Offerte aanhanger-, container- en opleggerverzekering aanvragen

Autoverzekering bedrijven - De autoverzekering bedrijven biedt bedrijven, ondernemers of zzp-ers een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. Bereken en vergelijk de premies van verschillende verzekeraars voor uw autoverzekering bedrijven en sluit online af. U kunt de autoverzekering bedrijven samenstellen uit 3 basisdekkingen (WA, Beperkte Casco en Volledig Casco) en aanvullende verzekeringen.

Aanvraag offerte autoverzekering

 

BE combi verzekering – Een BE combinatie bestaat uit een BE trekker en een aanhanger of oplegger. De BE combinatie zit qua laadvermogen tussen een volwaardige vrachtwagen en een bestelauto in. Voor een BE combi (trekker en oplegger) heeft u een BE rijbewijs nodig. Met de BE combi verzekering kunt u de trekker en oplegger uitstekend verzekeren. De BE combi verzekering bestaat uit meestal uit een vrachtautoverzekering in combinatie met een aanhangwagenverzekering zakelijk. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade voor uw BE combi verzekering.

Offerte BE combi verzekering aanvragen

BE trekker oplegger verzekering – Een BE combinatie bestaat uit een BE trekker en een aanhanger of oplegger. De BE combinatie zit qua laadvermogen tussen een volwaardige vrachtwagen en een bestelauto in. Voor een BE combi (trekker en oplegger) heeft u een BE rijbewijs nodig. Met de BE trekker oplegger verzekering kunt u de trekker en oplegger uitstekend verzekeren. De BE trekker oplegger verzekering bestaat uit meestal uit een vrachtautoverzekering in combinatie met een aanhangwagenverzekering zakelijk. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade voor uw BE trekker oplegger verzekering.

Offerte BE trekker oplegger verzekering aanvragen

Bedrijfsautoverzekering - De bedrijfsautoverzekering vergoedt schade aan uw bedrijfswagen of bestelauto. U kunt de bedrijfsautoverzekering samenstellen uit de WA-dekking, een beperkt cascodekking of een All Risks dekking. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Aanvraag offerte bedrijfsautoverzekering

Heeft u 6 of meer personen- of bestelauto’s? En bent u op zoek naar een aantrekkelijke verzekeringsoplossing? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor het bedrijfswagenpakket. Het bedrijfswagenpakket biedt u een gunstige premie, uitstekende voorwaarden en complete aanvullende verzekeringen voor uw bestelauto’s of zakelijke personenauto’s

Bedrijfswagenverzekering - De bedrijfswagenverzekering vergoedt schade aan uw bedrijfswagen of bestelauto. Voor de WA-verzekering, maar ook voor een beperkte cascodekking of een All Risks dekking.

Bedrijfswagenverzekering Direct aanvragen

Bestelautoverzekering - Bereken en vergelijk de premie van uw bestelautoverzekering! U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of direct uw bestelautoverzekering afsluiten! U kunt bij de bestelautoverzekering kiezen uit drie basisdekkingen: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco (All Risk) en aanvullende verzekeringen voor uw bestelauto, de inzitenden en de lading.

Bestelautoverzekering aanvragen offerte

Bestelwagenverzekering - Maak nu een vergelijking voor uw bestelwagenverzekering! Kies bij de bestelwagenverzekering uit drie basisdekkingen: WA, WA-plus of All Risk en aanvullende verzekeringen voor uw bestelwagen.

Bestelwagenverzekering direct aanvragen

Eigen vervoer verzekering - De eigen vervoer verzekering verzekert u tegen schade door diefstal, verlies en beschadiging van goederen tijdens transport met eigen vervoer. Bijvoorbeeld het greedschap in uw bestelauto of de goederen in of op uw aanhanger.

Eigen vervoer verzekering aanvragen

Met de goederentransportverzekering kunt u de schade verzekeren bij verlies of beschadiging van uw goederen tijdens transport per vrachtauto, vliegtuig of schip. In transportland komt meer kijken dan alleen het laden, vervoeren en lossen.

Offerte goederentransportverzekering aanvragen

Goederenverzekering - Met de goederenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw goederen. Goederen zijn de grond- en hulpstoffen die u gebruikt om uw producten te maken. De goederenverzekering voor zzp’ers en mkb’ers biedt een uitgebreide dekking bij schade en vergoedt schade aan uw bedrijfsgoederen.

Goederenverzekering direct afsluiten

De heftruck verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw heftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De heftruck verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte heftruck verzekering aanvragen

Land- en werkmaterieelverzekering - De land- en werkmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw land- en werklandmaterieel. U kunt kiezen uit diverse dekkingen, zoals de WA-dekking voor het aansprakelijkheidsrisico en verschillende Casco-dekkingen voor de schade bij brand, diefstal en overige beschadigingen.

Offerte land- en werkmaterieelverzekering

Motor van de zaak verzekeren - Uw kunt de motor van de zaak perfect verzekeren met de zakelijke motorverzekering van Honig en Honig. Bereken en vergelijk de premies en de polisvoorwaarden voor uw zakelijke motorverzekering bij diverse verzekeringsmaatschappijen.

Bereken uw premie motor van de zaak verzekeren

 

Motorverzekering zakelijk - Met de motorverzekering zakelijk kan uw motor van de zaak perfect verzekerd worden. De motorverzekering zakeljk heeft drie basisdekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco of Volledig Casco. U kunt de motorverzekering zakelijk uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen voor uzelf en uw zakelijke motor.

motorverzekering zakelijk direct aanvragen

Transport- en montageverzekering - Ontstaat tijdens installatiewerk schade door een montagefout? Of door bijvoorbeeld diefstal, brand of vandalisme? Dan kunt u een beroep doen op de Transport- en montageverzekering. Die is er voor installatie- en montagebedrijven in de civiele en utiliteitsbouw.

Offerte Transport- en montageverzekering aanvragen

Transport- en verblijf verzekering - De transport- en verblijf verzekering is een verzekering voor verschillende soorten risico’s. De transport- en verblijf verzekering is handig voor bijvoorbeeld spullen die bedoeld zijn voor tentoonstellingen of beurzen, maar ook voor kunst, muziekinstrumenten, licht- en geluidsapparatuur. Het object, het transport en het verblijf zijn verzekerd.

Offerte_aanvragen

Transportverzekering - De transportverzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging van uw (handels)goederen tijdens het vervoer door een vervoerder. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer en service bij schade.

Offerte transportverzekering aanvragen

Transportverzekering eigen vervoer - De transportverzekering eigen vervoer verzekert u tegen schade door diefstal, verlies en beschadiging van goederen tijdens transport met eigen vervoer. Bijvoorbeeld het greedschap in uw bestelauto of de goederen in of op uw aanhanger.

Offerte transportverzekering eigen vervoer aanvragen

Vorkheftruck verzekering - De vorkheftruck verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw vorkheftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De vorkheftruck verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte vorkheftruck verzekering aanvragen

Vrachtautoverzekering - De vrachtautoverzekering bieden wij tegen een scherpe premie, uitstekende voorwaarden en complete service. Bereken en vergelijk de premie voor uw vrachtautoverzekering en sluit de verzekering voor uw vrachtauto online af. Wij zijn graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte vrachtautoverzekering aanvragen

Vrachtwagenverzekering - De vrachtwagenverzekering bieden wij tegen een scherpe premie, uitstekende voorwaarden en complete service. Bereken en vergelijk de premie voor uw vrachtwagenverzekering en sluit de verzekering voor uw vrachtwagen online af. Wij zijn u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte vrachtwagenverzekering aanvragen

 

Uw wagenpark verzekeren? Met de Wagenparkverzekering kunt u uw personen-, bestel- en vrachtauto’s, motoren, bromfietsen, oldtimers en vrachtautoaanhangers en opleggers verzekeren. Naast de verplichte dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) kunt u schade aan uw eigen motorrijtuigen meeverzekeren. U heeft de keuze uit een beperkte dekking (Beperkt Casco) en een complete dekking (Volledig Casco). Bij vrachtauto aanhangers en opleggers heeft u keuze uit de dekkingen Brand, Brand en Diefstal en Casco. U kunt uw wagenpark verzekeren met een scherpe premie en uitstekende condities. Met de wagenparkverzekering kunnen medewerkers zonder zorgen blijven rijden en zorgt u voor continuïteit en mobiliteit.

Wagenpark verzekeren

Wagenparkverzekering - Met de Wagenparkverzekering kunt u uw personen-, bestel- en vrachtauto’s, motoren, bromfietsen, oldtimers en vrachtautoaanhangers en opleggers verzekeren. Naast de verplichte dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) kunt u schade aan uw eigen motorrijtuigen meeverzekeren. U heeft de keuze uit een beperkte dekking (Beperkt Casco) en een complete dekking (Volledig Casco). Bij vrachtauto aanhangers en opleggers heeft u keuze uit de dekkingen Brand, Brand en Diefstal en Casco. U kunt uw wagenpark verzekeren met een scherpe premie en uitstekende condities. Met de wagenparkverzekering kunnen medewerkers zonder zorgen blijven rijden en zorgt u voor continuïteit en mobiliteit.

Offerte Wagenparkverzekering aanvragen

Werkmaterieelverzekering - Met de werkmaterieelverzekering verzekerd u het werkmaterieel, zoals heftrucks, graafmachines, stapellaar, tractor of ander (gemotoriseerd) werkmaterieel. U kunt kiezen uit basisdekkingen (WA, Beperkt Casco en Volledig Casco) en diverse aanvullende verzekeringen.

Offerte aanvragen Werkmaterieelverzekering

Zakelijke autoverzekering - De zakelijke autoverzekering biedt bedrijven, ondernemers of zzp-ers een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. Bereken en vergelijk de premies van verschillende verzekeraars voor uw zakelijke autoverzekering en sluit online af. U kunt de zakelijke autoverzekering samenstellen uit 3 basisdekkingen (WA, Beperkte Casco en Volledig Casco) en aanvullende verzekeringen.

Offerte zakelijke autoverzekering aanvragen

Zakelijke motorverzekering - Met de zakelijke motorverzekering kan uw motor van de zaak perfect verzekerd worden. De zakelijke motorverzekering heeft drie basisdekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco of Volledig Casco. U kunt de zakelijke motorverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen voor uzelf en uw zakelijke motor.

Zakelijke motorverzekering direct aanvragen