Offerte bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsverzekeringen in 1 verzekeringspakket met pakketkorting? Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan!

Tijdelijke verzekeringen

Tijdelijke verzekeringen

Tijdelijke verzekeringen - Met de tijdelijke verzekeringen kunt u een éénmalige dekking realiseren voor uw activiteit, bouwproject of transport. Zolas met een tijdelijke CAR-verzekering, Evenementenverzekering, Goederentransportverzekering, Montageverzekering.

Bedrijfsfeest verzekering - Deze verzekering dekt met name de onkosten verbonden aan het annuleren van een bedrijfsfeest, zoals een jubileum personeelsfeest, open dag, opening van een bedrijf en dergelijke.

Bedrijfsfeest verzekering afsluiten

Evenementen verzekering - Het organiseren van een evenement brengt financiële risico’s met zich mee. Met een evenementen verzekering kunt u deze risico’s uitstekend afdekken. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling en polisbeheer.

Evenementen verzekering direct aanvragen

Evenementenverzekering - Het organiseren van een evenement brengt financiële risico’s met zich mee. Met een evenementenverzekering kunt u deze risico’s uitstekend afdekken. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Evenementenverzekering direct aanvragen

Tijdelijke CAR-/Montageverzekering - De Tijdelijke CAR-/Montageverzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke CAR-/Montageverzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke CAR-/Montageverzekering.

Tijdelijke CAR-/Montageverzekering direct aanvragen

Tijdelijke CAR-verzekering - De Tijdelijke CAR-verzekering verzekert een aannemer, onderaannemer of opdrachtgever tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke CAR-verzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt aannemers, onderaannemers of opdrachtgevers met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke CAR-verzekering.

Tijdelijke car-verzekering direct aanvragen

Tijdelijke installatie verzekering - De Tijdelijke installatie verzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke installatie verzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke installatie verzekering.

Tijdelijke installatie verzekering direct aanvragen

Tijdelijke installatie- en montage verzekering - De Tijdelijke installatie- en montage verzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke installatie- en montage verzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke installatie- en montage verzekering.

Tijdelijke installatie- en montage verzekering direct aanvragen

Tijdelijke Montageverzekering - De Tijdelijke montageverzekering verzekert u tegen de financiële gevolgen van beschadiging tijdens de bouw- of onderhoudstermijn. De Tijdelijke montageverzekering wordt als aflopende verzekering afgesloten voor een specifiek (bouw)project. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer en schadeservice bij uw Tijdelijke montageverzekering.

Tijdelijke montageverzekering direct aanvragen

Met de tijdelijke transportverzekering bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen van verlies en beschadiging van goederen die u eenmalig worden vervoerd/verhuisd of laat vervoeren/verhuizen over land, zee en door de lucht. Daarnaast kunt u tijdelijke opslag-, transport- en verblijfsrisico's meeverzekeren.