Collectieve pensioenen

Collectieve pensioenen

Pensioen voor uw werknemers

Als werkgever wilt u de mensen die voor u werken goed belonen. Dat doet u uiteraard met een passend salaris en met een compleet pakket arbeidsvoorwaarden. Een goede pensioenregeling mag daarin niet ontbreken.

Offerte aanvragen

Aanvullend bedrijfspensioen - Een flexibele en vrijwillige extra pensioenregeling voor werknemers die deelnemen aan een verplichte regeling bij een pensioenfonds. Voor elk budget, tegen lage kosten en met een hoge service. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en pensioencommunicatie.

Collectief nabestaandenpensioen - Het collectief nabestaandenpensioen is een risicoverzekering. Overlijdt de werknemer voor de pensioendatum? Dan zorgt de werkgever met het collectieve nabestaandenpensioen voor een levenslange (bruto) pensioenuitkering voor de partner of een tijdelijke uitkering voor de kinderen(wezenpensioen). De verzekering is uit te breiden met een arbeidsongeschiktheidspensioen en/of een ANW-Hiaatpensioen. Het collectieve nabestaandenpensioen kan afgesloten worden door bedrijven vanaf 5 werknemers.

Offerte Collectief nabestaandenpensioen aanvragen

Collectief pensioen - Zoekt u een collectief pensioen voor uw werknemers? Wij kunnen u van dienst zijn met advies, bemiddeling en beheer. Als onafhankelijk pensioenadviseur zijn wij gespecialiseerd in collectieve pensioenregelingen, Wij helpen u graag met o.a. een compleet advies omtrent een dekking voor het ouderomspensioen, overlijden een arbeidsongeschiktheid van uw werknemers of een marktvergelijking als u nieuw pensioencontract wilt afsluiten.

Offerte Collectief pensioen aanvragen

Collectieve ANW-Hiaatverzekering - De Collectieve ANW-Hiaatverzekering biedt de nabestaanden van een overleden werknemer extra financiële zekerheid. De Collectieve ANW-Hiaatverzekering is gebaseerd op een collectieve premie en kan afgesloten worden als aanvulling op een pensioenverzekering.

Offerte Collectieve ANW-Hiaatverzekering aanvragen

Collectieve overlijdensrisicoverzekering - De collectieve overlijdensrisicoverzekering is geen pensioen, maar een werknemersverzekering. Als werkgever biedt u uw werknemers de zekerheid dat zij hun nabestaanden beter verzorgd achterlaten.

Offerte Collectieve overlijdensrisicoverzekering aanvragen

Collectieve pensioenregeling - Zoekt u een collectieve pensioenregeling voor uw werknemers? Honig en Honig, specialist in collectieve pensioenregelingen, biedt u verschillende oplossingen.

Offerte Collectieve pensioenregeling aanvragen

Collectieve pensioenverzekering - Een collectieve pensioenverzekering is een gezamenlijke pensioenregeling,die een werkgever voor (een groep) werknemers kan afsluiten.

Offerte Collectieve pensioenverzekering aanvragen

Extra pensioen sparen - In veel pensioenregelingen kunt u voor een extra pensioen sparen voor een hogere pensioenuitkering. U stort dan een bedrag vanuit uw brutosalaris. Met een pensioenruimte berekening van Honig en Honig weet welk bedrag u extra kunt storten.

Offerte Collectieve pensioenverzekering aanvragen

Netto pensioen - Per 1 januari 2015 is er een nieuwe wettelijke pensioenregeling ingegaan. Over het gedeelte van het salaris boven het maximum pensioengevend salaris wordt geen nabestaanden- of ouderdomspensioen meer opgebouwd. In 2015 was dit bedrag € 100.000,00. U kunt voor dit gedeelte van het salaris een aanvullend ouderdoms- en nabestaandenpensioen aan uw werknemers aanbieden door te kiezen voor het Netto Pensioen.

Offerte Collectieve pensioenverzekering aanvragen

Pensioen werknemers - Zoekt u een collectief pensioen voor uw werknemers? Wij kunnen u van dienst zijn met advies, bemiddeling en beheer. Als onafhankelijk pensioenadviseur zijn wij gespecialiseerd in collectieve pensioenregelingen, Wij helpen u graag met o.a. een compleet advies omtrent een dekking voor het ouderomspensioen, overlijden een arbeidsongeschiktheid van uw werknemers of een marktvergelijking als u nieuw pensioencontract wilt afsluiten.

Offerte pensioen werknemers aanvragen