donderdag 21 oktober 2021 09:40

Aanpassingen WIA- en Verzuimverzekeringen Allianz

Het premiepercentage en de voorwaarden van de verzuimverzekering van Allianz zijn aangepast. Daarnaast hebben zij verbeteringen doorgevoerd in de polisvoorwaarden van hun WIA-verzekeringen. Vanaf half oktober 2021 ontvangen klanten de aangepaste voorstellen voor 2022.

Allianz Verzuimverzekering

Het premiepercentage van de verzuimzekering bepaalt Allianz we elk jaar op basis van de ontwikkelingen in de sector en op basis van het ziekteverzuim in hun portefeuille. Het premiepercentage voor 2022 wordt in veel gevallen verhoogd. Klanten met een Allianz Verzuimverzekering ontvangen deze maand een voorstel en voor het eind van dit jaar een nieuw polisblad.

Voor schade door terrorisme hebben zij een verzekering afgesloten bij de NHT, de Nederlandse Herverzekeringsmaatschappij voor Terrorismeschaden N.V. De verzekeraar heeft de tekst van deze dekking toegevoegd aan de verzekeringsvoorwaarden ZVC 21. Deze dekking geldt op dit moment al; er verandert hierdoor niets voor u als klant.

Allianz WIA-verzekeringen

De polisvoorwaarden voor de Allianz WIA-verzekeringen zijn verbeterd. De dekking is uitgebreid en de verzekeringsmaatschappij heeft een aantal teksten verduidelijkt. Zie ook het overzicht van deze wijzigingen. Zij zetten de verzekeringen per contractvervaldatum om naar de nieuwste polisvoorwaarden WIA 21. Klanten met een Allianz WIA-verzekering met een contractvervaldatum van 1 januari 2022 ontvangen deze maand van de verzekeraar een bericht. Het premiepercentage van de WIA-verzekering van Allianz voor 2022 is ongewijzigd ten opzichte van het premiepercentage 2021.

Meer informatie over de WIA- en Verzuimverzekeringen van Allianz?

Heeft u vragen over de WIA- en Verzuimverzekeringen Allianz of wilt u een vrijblijvende offerte of vergelijking? Neemt u dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte WIA- en Verzuimverzekeringen aanvragen

Laatst aangepast op donderdag 21 oktober 2021 09:45