Verzekeringen voor leegstaande panden

Verzekeringen voor leegstaande panden Pixabay

Verzekeringen voor leegstaande panden - Ook uw leegstaand onroerend goed kan goed verzekerd worden met de speciale verzekering voor leegstaande panden. De economie is veranderd en het lukt niet altijd om alle panden te verhuren, Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw pand(en), daarom deze bijzondere verzekering voor leegstaande panden.

Offerte Verzekeringen voor leegstaande panden aanvragen

Is uw leegstaand vastgoed nu goed verzekerd?

Leegstaand vastgoed komt helaas voor, ruim 4% van de woningen in Nederland staat leeg. Bij winkels is de leegstand zelfs 2 keer zo groot en van alle kantoorpanden in Nederland staat zelfs 16% procent leeg. Vaak is een leegstaand pand niet verzekerd of valt het buiten de dekking! Bij de gebruikelijke polisvoorwaarden van de opstalverzekering geldt bij leegstand vaak uitsluitend een brand/storm dekking. Onnodig want wij kunnen u helpen met een uitgebreide dekking bij de verzekering van leegstaande panden.

Speciale verzekering voor leegstaand vastgoed

Ook leegstaand vastgoed moet goed verzekerd zijn, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Honig en Honig kan u wel een polis bieden waarbij een uitgebreide gevaren dekking van toepassing is. Gewoon, zoals u dat gewend bent. Dan bent u onder meer verzekerd bij waterschade en in geval van inductie en met scherpe tarieven.

Aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed

Naast de gebouwenverzekering, kunnen wij ook een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed aanbieden. U onderhoudt uw panden natuurlijk goed, maar het kan altijd gebeuren dat er bijvoorbeeld bij storm een van de dakpannen op een auto waait. In zulke gevallen dekt de aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed de schade.

Verzekerd bedrag: € 1.250.000, - per aanspraak, met een maximum van € 2.500.000, - per verzekeringsjaar.

Milieuschadeverzekering

Als tijdens het blussen van een brand diverse stoffen uit uw bedrijf in de omgeving terecht komen (bijvoorbeeld de asbestdakbedekking), kan de gemeente u aansprakelijk stellen voor de te maken reinigingskosten. Eigenlijk is een milieuschade dekking ook een soort van aansprakelijkheidsdekking, maar milieuschade is echter uitgesloten van uw normale aansprakelijkheidsverzekering!

Taxatie

U kunt de herbouwwaarde van het gebouw laten vaststellen door een onafhankelijke derde. Deze taxatie geeft u garantie tegen onderverzekering, de zekerheid dat u na een schade volledig verzekerd bent. Honig en Honig werkt samen met een aantal gespecialiseerde taxatie- en expertisebureaus die werkzaam zijn in geheel Nederland en met wie scherpe prijsafspraken zijn gemaakt.

Meer weten over de verzekeringen voor leegstaande panden?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.