Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Beheer

Beheer

Nadat een verzekering of financieel contract is afgesloten starten wij met het (polis)beheer van uw producten. Zo worden documenten opgenomen in onze digitale administratie, ondersteunen wij u met de afwikkeling van een schadeclaim en houden wij u op de hoogte van financiele en juridische ontwikkelingen.

Nadat een pensioenregeling is afgesloten begint een nieuw hoofdstuk, namelijk het beheer van het collectief pensioen. De werkgever kan dit zelf doen of uitbesteden aan Honig en Honig. De uitvoering van een pensioenregeling is voor de meeste werkgevers geen dagelijks werk en kan complex zijn. Het beheer van het collectief pensioen bij een pensioenspecialist is vaak een goede keuze. Uw pensioencontract blijft hierdoor actueel en wordt tijdig aangepast aan wetswijzigingen.

Uw schadeverzekeringen, personeelsvoorzieningen of pensioen beheren wij actief. Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling van uw verzekeringscontracten, snelle en correcte verwerking van offertes, aanvragen, mutaties en prolongaties. Wij ondersteunen u bij een schade en wij werken graag aan een snelle afwikkeling en uitbetaling. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Kortom volledig beheer van uw verzekeringsportefeuille.