Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Gezin & Gezondheid

Gezin & Gezondheid

Gezin & Gezondheid - Alle verzekeringen voor u en uw gezin. Zoals de aansprakelijkheidsverzekering, gezinsongevallenverzekering of zorgverzekering.

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) bent u verzekerd voor financiële gevolgen van schade die u of uw gezinsleden veroorzaken. U rijdt per ongeluk met uw fiets tegen de auto van uw buurman aan of uw kind breekt een kostbare vaas van een vriendin. Deze ongelukken verzekert u met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering (AVP)!

Offerte aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren aanvragen

Aanvullende zorgverzekering - De aanvullende zorgverzekering kunt u bovenop de basisverzekering afsluiten. De basisverzekering vergoedt namelijk niet alles. Wij geven u graag advies, als u een aanvullende zorgverzekering wilt afsluiten.

Vergelijking aanvullende zorgverzekering

Basisverzekering - De basisverzekering of zorgverzekering is wettelijk verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt. De overheid bepaalt wat er in het basispakket of basisverzekering zit. Het basispakket dekt de kosten voor de zorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis, psychiater of apotheek.

Vergelijking Basisverzekering

De Cyber Protect Verzekering is een verzekering die consumenten wapent tegen de gevaren die het internet met zich meebrengt. U kunt daarbij denken aan hacken, cyberpesten, koop- en verkoopfraude of identiteitsfraude. Uit cijfers van het CBS blijkt dat maar liefst één op de negen Nederlanders slachtoffer is geworden van cybercrime.

Offerte aanvragen

Gezinsongevallenverzekering - Wilt u een gezinsongevallenverzekering? Bereken en vergelijk de premie voor uw gezinsongevallenverzekering en vraag direct de polis van uw ongevallenverzekering aan. Honig en Honig zorgt voor een lage premie, uitstekende voorwaarden, onafhankelijk advies en persoonlijke service.

Offerte gezinsongevallenverzekering aanvragen

Ongevallenverzekering - Zoekt u een ongevallenverzekering? Bereken en vergelijk de premie voor uw (gezins-) ongevallenverzekering en vraag direct de polis van de ongevallenverzekering aan. Wij bieden u een lage premie, uitstekende voorwaarden, onafhankelijk advies en persoonlijke service.

Offerte ongevallenverzekering aanvragen

Een rechtsbijstandverzekering dekt de kosten van uw juridische zaken. Bereken en vergelijk de premie voor uw rechtsbijstandverzekering en vraag de polis direct aan. Honig en Honig is u graag van dienst met lage premies, uitstekende voorwaarden, onafhankelijk advies en persoonlijke service.

Offerte rechtsbijstandverzekering aanvragen

Tandartsverzekering - Met de tandartsverzekering kunt u de kosten van mondzorg verzekeren. De verschillende dekkingen en premies maken het lastig om de juiste tandartsverzekering te vinden en een vergelijking van de polisvoorwaarden en de vergoedingen is haast onmogelijk. Honig en Honig biedt u tandartsverzekeringen van geselecteerde aanbieders, waarmee wij een zorgarrangement hebben voor uitstekende voorwaarden en een lage premie door een extra korting.

Bereken en vergelijk uw zorgverzekering 2021

Zorgverzekering - Hier vindt u alle informatie over de basisverzekering, aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekering. Bereken de premie, vergelijk uw zorgverzekering en vraag uw zorgpolis direct aan!

Bereken en vergelijk uw zorgverzekering 2021