donderdag 28 april 2022 15:32

Gratis slimme rookmelder bij een a.s.r. woonpakket

Vanaf 1 juli 2022 is het in Nederland verplicht dat er op iedere etage van uw woning een rookmelder aanwezig is. Het doel is om het aantal doden bij woningbranden te verminderen. U moet er toch niet aan denken dat er tijdens uw slaap brand uitbreekt in huis. Overkomt het u toch? Dan redt een rookmelder, die u tijdig waarschuwt, echt levens.

Goed verzekerd én goed voorbereid

Voor brandschade aan uw woning en eigendommen kunt u zich verzekeren via een Woonpakket. Deze bestaat uit een inboedelverzekering, opstalverzekering én aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. De schade na een brand kan enorm zijn. Dan is het een prettig idee dat u goed verzekerd bent. Het liefst wilt u dat natuurlijk voorkomen, daarom helpen we u graag een handje. Zo bent u ook nog eens op tijd voorbereid op de nieuwe regelgeving.

Offerte aanvragen

Gratis slimme rookmelder

Sluit u tussen 1 april 2022 en 1 juni 2022 via ons een a.s.r. Woonpakket af? Dan ontvangt u een gratis Smartlife digitale rookmelder t.w.v. € 34,50 cadeau! Deze actie wordt mogelijk gemaakt door onze partner Voogd & Voogd in samenwerking met a.s.r. De slimme rookmelder is gemakkelijk te monteren en kan eenvoudig gekoppeld worden aan een Smart Home System. Zodra er rook of een snelle toename van de temperatuur wordt gedetecteerd, klinkt er een luid alarm en ontvang je een melding via je telefoon.

Actievoorwaarden gratis slimme rookmelder

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Wij informeren je hier graag over.

  • Bij het afsluiten van een nieuw a.s.r. Woonpakket binnen de actieperiode ontvangt de verzekeringnemer een gratis Smartlife digitale rookmelder t.w.v. € 34,50.
  • De actieperiode loopt van 1 april tot 1 juni 2022 of zolang de voorraad strekt.
  • Het a.s.r. Woonpakket bestaat uit de producten inboedelverzekering, opstalverzekering én aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren
  • De rookmelder wordt uiterlijk half juni, uit naam van Voogd & Voogd, naar de verzekeringnemer verstuurd na de eerste succesvolle premie incasso.
  • De aanvraag- en ingangsdatum van het a.s.r. Woonpakket dient te vallen binnen de actieperiode.
  • Deze actie geldt niet voor wijzigingen en prolongaties van bestaande polissen.

Hoe brandveilig is uw woning?

Wilt u weten of uw woning al aan de nieuwe eisen voldoet of zoekt u tips over de aanschaf van een rookmelder? Kijk dan op de speciale website van Brandweer Nederland en de Nederlandse Brandwonden Stichting: www.rookmelders.nl.

Meer weten over de gratis slimme rookmelder bij een a.s.r. woonpakket?

Heeft u nog geen woonpakket of wilt u weten of uw huidige woonpakket nog aansluit bij uw situatie? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder met een advies op maat. Neem contact met ons op via 072-5642669  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laatst aangepast op donderdag 28 april 2022 17:49