Intermediairwijziging

Intermediairwijziging Pixabay

Met een Intermediairwijziging kunt u uw bestaande verzekeringen overdragen naar een andere adviseur of tussenpersoon. U bent vrij in uw keuze. Wilt u uw verzekeringen overzetten naar Honig en Honig? Met een intermediairwijziging kunt u elders lopende verzekeringen door Honig en Honig laten overnemen en beheren.

Direct regelen

Wijziging adviseur of tussenpersoon

Gebruik dit formulier voor uw opdracht inzake de overname en overdracht van uw verzekering(en) aan Honig en Honig. Na ontvangst van uw intermediairwijziging informeren wij voor u de verzekeraar(s). Wij verzoeken u het ingevulde en ondertekende formulier te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten

Afhankelijk van uw soort verzekering(en) zullen wij u na ontvangt van uw wijziging van adviseur of tussenpersoon informeren over de aspecten rondom provisie of de kosten voor advies, bemiddeling en beheer. Bij complexe producten, zoals AOV, hypotheek en pensioen, werken wij op declaratiebasis. In geval van schadeverzekeringen werken wij veelal op provisiebasis.

Polischeck

Na een intermediairwijziging zullen wij samen met u inventariseren en controleren of het product nog aan uw wensen voldoet of past bij uw situatie. Dit is onze taak als uw nieuwe adviseur en het voorkomt discussie bij een eventuele schade in de toekomst.

Meer weten over de Intermediairwijziging?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de intermediairwijziging? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en HR services. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.

Meer in deze categorie: « Autowijziging Inboedelwaardemeter »