dinsdag 24 mei 2022 13:48

Schooljaar of sportseizoen afsluiten met een schoolreis of sportkamp?

Het einde van het schooljaar en van het sportseizoen staat alweer bijna voor de deur. Veel scholen en sportverenigingen sluiten het jaar af met een excursie, schoolreis of sportkamp. Een goede verzekering voor de hele groep mag hierbij niet ontbreken. De Groeps- en schoolreisverzekering is ideaal hiervoor.

Een goede voorbereiding op een schoolreis of sportkamp

Als u met een groep op reis gaat, dan heeft de organisator de verantwoordelijkheid voor de deelnemers. Een goede voorbereiding van de reis is dan zeker belangrijk. En daar hoort ook een goede reisverzekering bij zoals de Groeps- en schoolreisverzekering.

Verzekering voor de hele groep

Met de Groeps- en schoolreisverzekering is de hele groep verzekerd wanneer er iets gebeurt tijdens het uitstapje. Iedereen wordt via één noodnummer geholpen. De ideale verzekering dus voor een schoolreisje of sportkamp.

6 standaard dekkingen aan te vullen met Bagage en Wintersport

De Groeps- en schoolreisverzekering bestaat uit een aantal standaard dekkingen:

  • SOS hulpverlening
  • Ongevallen
  • Schade aan logiesverblijven
  • Medische kosten
  • Rechtsbijstand
  • Aansprakelijkheid

Bovendien is het ook mogelijk om Bagage en Wintersport toe te voegen. Ideaal als u een weekje met een groep middelbare scholieren de Alpen in trekt.

Meer informatie over de Groeps- en schoolreisverzekering?

Wilt u meer weten over de Groeps- en schoolreisverzekering? Kijk dan op ons website, bereken de premie of vraag de Groeps- en schoolreisverzekering direct aan! Voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs op 072-5642669 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op dinsdag 24 mei 2022 13:57