Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen detailhandel en ambachten

Verzekeringen detailhandel en ambachten

Hier vindt u een overzicht van verzekeringen speciaal voor bedrijven en ondernemers in de sector detailhandel en ambachten.

Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor ambachten! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor uw sector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen aanvragen

Uw winkel is uitstekend verzekerd met de Bedrijfsverzekeringen voor de detailhandel. Vraag een offerte aan voor de bedrijfsverzekeringen detailhandel. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen detailhandel aanvragen

In de sector detailhandel en ambachten gelden speciale branche- en premie-afspraken voor individuele en collectieve inkomensverzekeringen. Ondernemers, werkgevers en werknemers kunnen gebruik maken van scherpe premies, bijzondere voorwaarden en specifieke verzekeringen voor uw branche of sector. Honig en Honig geeft u onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen voor webshops - Hét online verzekeringspakket voor elke webwinkel! Wat zijn uw risico’s bij de online verkoop? Als webshopeigenaar wilt u natuurlijk goede producten leveren en ervoor zorgen dat uw klanten tevreden zijn. Maar online verkopen brengt ook risico’s met zich mee. Honig en Honig kent uw risico’s en hoe u die kunt beperken en welke u kunt verzekeren met de verzekeringen voor uw webwinkel.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor webshops

Uw winkels is goed verzekerd met de verzekeringen voor winkels. Vraag een offerte aan voor de Offerte verzekeringen voor uw winkel. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor winkels aanvragen

Verzekeringen webshop - Hét online verzekeringspakket voor elke webshop! Wat zijn uw risico’s bij de online verkoop? Als webshopeigenaar wilt u natuurlijk goede producten leveren en ervoor zorgen dat uw klanten tevreden zijn. Maar online verkopen brengt ook risico’s met zich mee. Honig en Honig kent uw risico’s en hoe u die kunt beperken en welke u kunt verzekeren met de verzekeringen voor uw webshop.

Bereken de premie voor de verzekeringen webshop

Verzekeringen webwinkel - Hét online verzekeringspakket voor elke webwinkel! Wat zijn uw risico’s bij de online verkoop? Als webshopeigenaar wilt u natuurlijk goede producten leveren en ervoor zorgen dat uw klanten tevreden zijn. Maar online verkopen brengt ook risico’s met zich mee. Honig en Honig kent uw risico’s en hoe u die kunt beperken en welke u kunt verzekeren met de verzekeringen voor uw webwinkel.

Bereken uw premie