Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen ict en media

Verzekeringen ict en media

Alle verzekeringen afgestemd op de bedrijfsrisico's in de sectoren ICT en media, zolas bijvoorbeeld de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering voor ICT-ondernemingen - Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor ICT-ondernemingen verzekert u de specifieke en vaak complexe aansprakelijkheidsrisico’s van ICT-bedrijven en ondernemers. Lokaal en internationaal. Bedrijven in de ICT-sector weten als geen ander dat technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Dit vraagt om flexibele verzekeringsoplossingen die eenvoudig en snel aangepast of uitgebreid kunnen worden.

Offerte aanvragen

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering automatiseringsadviseur (BAV) beschermt u en uw bedrijf tegen schadeclaims als uw onderneming aansprakelijk wordt gesteld voor financiële schade die derden (waaronder uw opdrachtgevers) lijden en die is ontstaan door een beroepsfout, handelen of nalaten van uw bedrijf, uw werknemers, uzelf of door derden die u heeft ingeschakeld. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering automatiseringsadviseur (BAV) kan volledig worden afgestemd op uw beroep, branche of werkzaamheden. De dekking wordt vaak gecombineerd met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB).

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid ICT - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies) of soms tot zaakschade (schade aan bezittingen). Die schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT (BAV), waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche of werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid marketing, reclame en communicatie - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor marketing, reclame en communicatie biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van marketing, reclame en communicatie bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor marketing, reclame en communicatie biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering PR, Marketing, reclame en communicatie aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid media - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de media biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van media bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor media biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering media

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering mediabedrijven en -professionals - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de mediabedrijven en -professionalsbiedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van media bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor mediabedrijven en -professionalsbiedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering mediabedrijven en -professionals

Beroepsaansprakelijkheid PR, marketing, reclame en communicatie - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor PR, marketing, reclame en communicatie biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van PR, marketing, reclame en communicatie bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor PR, marketing, reclame en communicatie biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering PR, Marketing, reclame en communicatie aanvragen