Verzekeringen metaal en techniek

Verzekeringen metaal en techniek

Voor de Metaal en Techniek branche bieden wij diverse verzekeringen aan die zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfs-, ondernemers- en werkgevers- en werknemersrisico's. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsverzekeringen conform de CAO Metaal en Techniek of de Bovag-CAO. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer,

Honig en Honig biedt werkgevers en werknemers, die vallen onder de CAO Metaal en Techniek (Kleinmetaal) of Automotivebranche, een aantrekkelijke combinatie tussen de verzuimverzekering, WIA-werknemersverzekeringen en de WGA eigen risicodrager verzekering.

Offerte aanvragen

De BOVAG heeft een eigen CAO. Deze CAO kent specifieke afspraken op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Daarom een compleet pakket inkomensverzekeringen voor leden van de Bovag.

Offerte aanvragen

De WIA-werknemersverzekering biedt werkgevers en werknemers in de Metaal en Techniek of Automotive-branche een alternatief voor de (verplichte) WIA-werknemersverzekering van NV Schade. Uw medewerkers zijn goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Combineert u de WIA-werknemersverzekering met een verzuimverzekering of een WGA-ERD verzekering, dan heeft u en totaal pakket bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. Door integrale aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid bespaart u op uw werkgeverslasten!

Offerte aanvragen