Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

maandag 08 juli 2024 10:43

Verzuimverzekering met vast premiepercentage bij driejarig contract

Nieuwe en bestaande klanten met een loonsom tot € 500.000,00 kunnen bij verzekeraar Nationale Nederlanden nu ook kiezen voor een vast premiepercentage bij een driejarig contract voor de MKB verzuim ontzorgverzekering (module Ziekteverzuim mkb uitgebreid). Het premiepercentage blijft tijdens de hele contracttermijn van drie jaar gelijk. Aan het einde van deze periode ontvangt de werkgever een verlengingsvoorstel.

Extra zekerheid en premiestabiliteit voor werkgevers

Eerder was het alleen mogelijk om te kiezen voor een driejarig contract met jaarlijkse aanpassing van het premiepercentage en een éénjarig contract. Vanaf 7 juli 2024 kunt u een offerte aanvragen met deze nieuwe dekkingsmogelijkheid.

Bestaande klanten met de MKB verzuim ontzorgverzekering (module Ziekteverzuim mkb uitgebreid) kunnen bij het verlengen van het contract kiezen voor een vast premiepercentage in combinatie met een driejarig contract. In september 2024 kunnen klanten, waarvan het contract per 1 januari 2025 afloopt, kiezen voor deze extra zekerheid.

Mantels en doelgroepen (met premietabel) kunnen geen gebruik maken van een drie jarig contract met vast premiepercentage. 

Voordelen voor werkgevers

De keuze voor een vast premiepercentage bij een driejarig contract geeft de werkgever verschillende voordelen: 

 • Financiële zekerheid door vaste premie

  Het premiepercentage staat voor een periode van drie jaar vast. Schommelingen in ziekteverzuim hebben in deze periode dan ook geen invloed op de premie. De hoogte van de premie verandert wel als de loonsom wijzigt.
 • Stabiliteit en gemak

  Als werkgever bent u voor een periode van 3 jaar goed verzekerd voor een scherpe premie
 • Gemak en tijdsbesparing

  Bij een keuze voor een drie jaar vast premiepercentage is er geen jaarlijkse communicatie over veranderingen van het premiepercentage. Dit zorgt voor u als werkgever voor een tijdsbesparing en minder administratieve lasten
 • Advies op maat

  De verzuimverzekering kan nu nog beter worden afgestemd op de behoefte aan meer financiële stabiliteit door een vast premiepercentage.

Offerte aanvragen voor driejarig contract met vast premiepercentage

Bij het aanvragen van een offerte kunt u bij de MKB verzuim ontzorgverzekering (module Ziekteverzuim mkb uitgebreid) vanaf nu kiezen voor een vast premiepercentage bij een contracttermijn van drie jaar. U heeft ook de keuze om een driejarig contract met jaarlijkse aanpassing van het premiepercentage of een éénjarig contract af te sluiten.

Bij de MKB verzuim ontzorgverzekering (module Ziekteverzuim mkb uitgebreid) kunt u kiezen u de volgende contracttermijnen:

 1. Contracttermijn 3 jaar Jaarlijkse aanpassing premiepercentage
 2. Contracttermijn van één jaar (5% opslag)
 3. Contracttermijn 3 jaar Drie jaar vast premiepercentage (6% opslag)

Deze opslagen gelden niet voor de premie voor arbodienstverlening. Bij het aanvragen van de verzuimverzekering kiest u de contracttermijn en of u het premiepercentage vast wilt zetten. 

Eerdere verbeteringen van de MKB verzuim ontzorgverzekering (module Ziekteverzuim mkb uitgebreid)

Verzekeraars verbeteren de verzuimverzekeringen en inkomensverzekeringen continu. Vorig jaar en dit jaar heeft verzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden voor de module Ziekteverzuim (mkb uitgebreid) meerdere nieuwe dekkingsmogelijkheden toegevoegd zoals de eigenrisicoperiode van het eerste ziektejaar, een contracttermijn van één jaar en de halfjaardekking voor nieuwe klanten.

Meer weten over de MKB verzuim ontzorgverzekering?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de MKB verzuim ontzorgverzekering? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte personeelsverzekeringen aanvragen

Laatst aangepast op donderdag 18 juli 2024 07:23