Beroepsaansprakelijkheidsverzekering windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers

Beroepsaansprakelijkheid windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van windenergie en offshore consultancy, engineering en projectmanagement bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte Beroepsaansprakelijkheidsverzekering windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers aanvragen

Meer weten over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Wilt u weten welke risico's uw bedrijf nog meer loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.