Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Zorg

Zorg

Collectieve zorg - Als werkgever bent u gebaat bij vitale en gezonde medewerkers. Een collectieve zorgverzekering met ruime dekkingen helpt daarbij. Met de collectieve zorgverzekering maakt u dit mogelijk voor uw werknemers. Combineert u deze met een verzuim- en inkomensverzekering? Dan krijgen uw medewerkers en hun gezin korting op de aanvullende verzekering. Zo investeert u ook in aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Business Travel Insurance - Gaan u en uw medewerkers van uw bedrijf of organisatie geregeld op zakenreis? Dan is de Business Travel Insurance ideaal. De Business Travel Insurance is erop gericht alle medewerkers te verzekeren tijdens zakelijke reizen. De Business Travel Insurance wordt jaarlijks gebaseerd op het aantal reisdagen binnen uw bedrijf of organisatie, zodat u als ondernemer en uw werknemers verzekerd op een zakenreis gaan. Commerciële, administratieve of toezichthoudende werkzaamheden kunnen direct verzekerd worden, werkzaamheden met een verhoogd risico kunnen vaak met een maatwerkofferte voor de Business Travel Insurance en tegen een premietoeslag verzekerd worden.

Collectieve zakenreisverzekering - Gaan meerdere medewerkers van uw bedrijf geregeld op zakenreis? Dan is de collectieve zakenreisverzekering ideaal. De collectieve zakenreisverzekering is erop gericht alle medewerkers van een bedrijf te verzekeren tijdens zakelijke reizen. De collectieve zakenreisverzekering wordt afgesloten voor een aantal reisdagen, waardoor een medewerker altijd is verzekerd tijdens een zakenreis. Standaard zijn commerciële, administratieve of toezichthoudende werkzaamheden verzekerd. Werkzaamheden met een verhoogd risico zijn vaak tegen een toeslag mee te verzekeren.

Offerte collectieve zakenreisverzekering aanvragen

Een gezond bedrijf met gezonde medewerkers, dat wil iedere werkgever. Wordt uw medewerker ziek? Dan doen wij er samen met u en de verzekeraar er alles aan om hem of haar zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Zo voorkomt u langdurig verzuim. Door een collectieve zorgverzekering houdt u de verzuimkosten en de zorgpremie van uw werknemers in de hand en uw omzet op peil.

Bereken uw premie

Zakelijke reisverzekering - Gaat u als ondernemer of gaan uw medewerkers geregeld op zakenreis? Dan is de zakelijke reisverzekering ideaal! De zakelijke reisverzekering kan individueel of collectief afgesloten worden voor zakelijke reizen. De zakelijke reisverzekering wordt jaarlijks gebaseerd op het aantal reisdagen binnen uw bedrijf of organisatie, zodat u als ondernemer en uw werknemers verzekerd op een zakenreis gaan. Commerciële, administratieve of toezichthoudende werkzaamheden kunnen direct verzekerd worden, werkzaamheden met een verhoogd risico kunnen vaak met een maatwerkofferte van de zakelijke reisverzekering en tegen een premietoeslag verzekerd worden.

Offerte collectieve zakenreisverzekering aanvragen

Zakelijke reisverzekering individueel - Met de zakelijke reisverzekering individueel verzekert u in één keer uw zakenreizen en uw privévakanties (of die van een medewerker). Uw gezin kunt u meeverzekeren voor privévakanties. U kunt kiezen voor Europa- of voor werelddekking. Uw zakelijke reisverzekering individueel kunt u samenstellen uit de onderdelen Bagage, Buitengewone kosten, Geneeskundige kosten, Ongevallen, Rechtsbijstand, Annuleringskosten(zaakwaarnemer) en Automobilistenhulp.

Bereken uw premie zakelijke reisverzekering individueel

Zakenreisverzekering - De zakenreisverzekering biedt een complete en ruime dekking voor uw individuele of collectieve zakenreizen. Het is een doorlopende reisverzekering voor uw zakenreizen, zodat u of uw werknemers op ieder gewenst moment kunt vertrekken. U kunt kiezen uit een Europadekking of een Werelddekking. U bent goed verzekerd met snelle afhandeling van uw schade en u kunt rekenen op onafhankelijk advies en persoonlijke hulp van Honig en Honig.