Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Offerte VvE verzekeringen

Offerte VvE verzekeringen - U kunt online een offerte voor uw VvE verzekeringen aanvragen, bereken de premie, vraag een offerte aan of sluit uw VvE verzekeringen direct af, De VvE verzekeringen zijn speciaal ontwikkeld voor een VvE (Vereniging van Eigenaren). In ons VvE-pakket vindt u de belangrijkste verzekeringen voor een VvE.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Offerte VvE Verzekeringen aanvragen!

Klik op de button, vul uw gegevens in en vraag online een offerte aan of sluit direct uw VvE Verzekeringen online af. Als u zelf de VvE Verzekeringen afsluit, dan is er geen sprake van advies. Wilt u advies over bijvoorbeeld de dekking? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het VvE Totaalpakket, verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren (VvE)!

Als bestuurder van de Vereniging van Appartementseigenaren (VvE) behartigt u de belangen van leden van het appartementencomplex. Verzekeringen maken een belangrijk deel uit van die gezamenlijke belangen.

VvE Verzekeringen

Een belangrijk onderdeel van de VvE Verzekeringen is de risico inventarisatie van de vereniging van eigenaren en daarop afgestemde verzekeringen voor de vereniging van eigenaren. Wanneer u als bestuurder van de Vereniging van Eigenaren (VvE) de taak heeft om de juiste verzekeringen uit te zoeken blijkt dit vaak niet altijd even makkelijk en eenvoudig. Eerst

Wat heeft uw VvE naast de opstalverzekering nog meer nodig?. De leden moeten instemmen met de premie en voorwaarden van de verschillende VvE verzekeringen. De werkzaamheden doet u veelal op vrijwillige basis, maar kosten in de regel veel tijd.

U kunt deze werkzaamheden ook uitbesteden aan Honig en Honig. Hoewel wij u veel werk uit handen nemen zijn wij vaak voordeliger dan wanneer u het zelf regelt. Wij werken samen met diverse verzekeraars, waarbij wij voor u de offertes opvragen.

Wij vergelijken deze offertes voor u en bespreken de mogelijkheden van uw VvE. Daarbij houden wij rekening met niet alleen de premie, maar zeker ook de polisvoorwaarden en onze ervaringen. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is de eventuele garantie tegen onderverzekering.

Een pakket dat aan deze criteria voldoet is het VvE Totaal Verzekeringspakket. Vraag gerust een offerte aan via VvE Totaal Verzekeringspakket. Het VvE Totaalpakket is ontwikkeld voor een Vereniging van Eigenaren en biedt een uitgebreid aanbod verzekeringen tegen zeer gunstige voorwaarden.

De VvE Verzekeringen kunnen samengesteld worden uit de volgende verzekeringen:

 • Gebouwenverzekering
 • Glasverzekering
 • Interieurverbeteringen
 • Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB)
 • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstand

Gebouwenverzekeringen VvE

Verzekering voor schade aan het gebouw zelf en zaken die daarmee zijn verbonden.

Wat is gedekt?

 • Van buiten komende onheilen: brand, schroeien, smelten en zengen. Tevens blikseminslag, inductie, storm, inbraak, vandalisme (na inbraak van buitenaf), relletjes, diverse vormen van waterschade en aanrijding.

Glasverzekering VvE 

Verzekering van het voor lichtdoorlating aanwezige glas in een woning.

Wat is gedekt?

 • Schade door breuk aan normaal glas is gedekt tot het benodigde bedrag om het glas te vervangen door naar soort en kwaliteit gelijkwaardig glas.

De premie wordt berekend op basis van het aantal kamers in de woning; keuken, gang, badkamer en dergelijke worden niet als kamers beschouwd.

Interieurverbeteringen verzekering VvE

Verzekering van de door de bewoner aangebrachte verbeteringen in een woning. Wat is gedekt?

 • Schade aan de aangebrachte verbeteringen, zoals een luxe keuken of badkamer, tot een verzekerd bedrag van 10% van de herbouwwaarde. Toekomstige verbeteringen zijn tevens automatisch meeverzekerd.

Aansprakelijkheidsverzekering VvE (AVB)

Verzekering voor de aansprakelijkheid van verzekeringnemer voor schade toegebracht aan derden.

Wat is gedekt?

 • Zaak- en letselschade aan derden waarvoor de VvE of haar leden aansprakelijk kunnen worden gesteld.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE

Verzekering voor bestuurders en toezichthouders van Vereniging van Eigenaren (VvE).

Wat is gedekt?

 • Risico’s die bestuurders en toezichthouders van een Vereniging van Eigenaren lopen. Door de complexiteit van de materie en de gespecialiseerde advocaten die moeten worden ingeschakeld kunnen de kosten flink oplopen.

De dekking bestaat uit twee elementen:

 • de kosten van de uiteindelijke schadevergoeding, en
 • wanneer de claim onterecht blijkt te zijn worden de kosten van verweer vergoed.

Geschikt voor bestuurders en toezichthouders zowel in functie als afgetreden of nog te benoemen. Het voltallige bestuur is verzekerd omdat deze wettelijk collectief verantwoordelijk is en iedere bestuurder hoofdelijk aansprakelijk is voor de gehele claim. De VvE sluit de verzekering af en betaalt de premie.

De verzekering is niet geschikt voor VvE’s die:

 • een negatief eigen vermogen hebben, of
 • slapende VvE’s zijn (VvE’s zonder een benoemde bestuurder, periodiek onderhoud of VvE vergaderingen), of
 • VvE’s zonder reservefonds conform artikel 5:126 lid 1 BW (Ter bestrijding van andere dan gewone jaarlijkse kosten), of
 • VvE’s die niet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (verplicht sinds 2010), of
 • VvE’s niet zijnde Verenigingen van appartementseigenaren in de zin van boek 5 BW.

Rechtsbijstandverzekering VvE

Verzekering voor rechtshulp bij de activiteiten die de vereniging onderneemt.

Wat is gedekt?

Juridisch advies of rechtshulp voor de VVE en haar onbetaalde (vrijwillige) bestuurders wanneer zij betrokken raken in een juridisch geschil. Dit kan een conflict met derden zijn of tussen leden onderling.

De voordelen van de VvE Verzekeringen

 • Mogelijkheid van garantie tegen onderverzekering (na gratis taxatie)
 • Het pakket kan volledig afgesloten worden of met een selectie van een aantal verzekeringen
 • Naast particulier kan ook zakelijk gebruik meeverzekerd worden
 • Geen toeslag bij betaling in termijnen
 • Alle verzekeringen worden overzichtelijk op één polis getoond
 • Het is mogelijk om een kosteloze waardebepaling uit te laten voeren
 • De VvE Verzekeringen woren opgenomen in een uitgebreid pakket aan verzekeringen tegen gunstige voorwaarden en specifiek gericht op VvE’s

Meer weten over VvE Verzekeringen?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de VvE Verzekeringen? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. Wilt u weten welke risico's uw VvE loopt? Dan kunnen wij u helpen met een risicoscan.