Paardentrailer verzekering

Paardentrailer verzekering - Met de paardentrailer verzekering is uw paardentrailer goed verzekerd. Paardentrailers zijn er in veel soorten en maten. Daarom biedt een paardentrailer verzekering op maat de beste oplossing. De paardentrailerverzekering stelt u naar eigen wens samen. U betaalt alleen voor de dekking die u kiest. Ook zorgen wij ervoor dat de premie zich jaarlijks automatisch aan de waarde van uw paardentrailer aanpast. Hierdoor bent u perfect verzekerd met een dekking naar keuze en een scherpe premie.

Direct uw paardentrailer verzekeren

Ja, ik wil graag een offerte aanvragen voor de aanhangwagenverzekering.

Verzekeringnemer

Vraagt u de aanhangwagenverzekering particulier of zakelijk aan?*

Particuliere gegevens

Naam*
Geboortedatum*
Geslacht*
Man
Vrouw
Nationaliteit*
Overige nationaliteit:
Beroep*

Zakelijke gegevens

Naam bedrijf of organisatie*
Soort bedrijf*
KvK-nummer*
Naam contactpersoon*
Geboortedatum contactpersoon*
Geslacht contactpersoon*
Man
Vrouw
Adres*
Postcode en plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres *
IBAN-bankrekeningnummer*

Gegevens aanhangwagen

Soort aanhangwagen*
Beschrijving soort voertuig:

U gebruikt de aanhangwagen als verkoopwagen als u producten of diensten verkoopt vanuit de aanhangwagen.

Maakt u voor verkoop van producten en/of diensten uitsluitend gebruik van uw verkoopwagen? *Naast de verkoopwagen heeft u wellicht ook nog een winkel of andere bedrijfsruimte van waaruit u uw producten en/of diensten verkoopt.
Ja
Nee
Heeft de verkoopwagen een bak- en/of frituurwand? *Geef hier aan of u in de verkoopwagen bakt en/of frituurt.
Ja
Nee

Aanvullende verzekeringen bij verkoopwagen

Als u uw aanhangwagen als verkoopwagen gebruikt, kunt u de verzekering aanvullen met de onderstaande verzekeringen.

Verzekerd bedrag bedrijfsschade*Bent u voor uw bedrijfsactiviteiten (grotendeels) afhankelijk van uw verkoopwagen? Dan kunnen uw activiteiten na een grote schade (gedeeltelijk) stil komen te liggen, met als gevolg minder omzet. Terwijl uw vaste lasten gewoon doorlopen.
Verzekerd bedrag goederen*Het gaat om grond- en hulpstoffen, halffabricaten, eindproducten die voor de verkoop zijn bestemd, zaken die worden bewerkt en verpakkingingsmateriaal.
Verzekerd bedrag inrichting/inventaris*Bij de inrichting en inventaris van de verkoopwagen gaat het om alles wat bedoeld is om de bedrijf(sactiviteiten) uit te voeren, zoals een bakinstallatie of vitrine voor verkoop van uw producten.
Verzekerd bedrag terrasmeubilair*Het gaat om het meubilair dat vóór de verkoopwagen wordt opgesteld, zoals stoelen, tafels, krukken en loungesets.
Verzekerd bedrag geld*Onder geld verstaan wij al het muntgeld en alle bankbiljetten die gebruikt worden als wettig betaalmiddel. En ook geldswaardig papier. Dit zijn alle waardepapieren waar in het maatschappelijk verkeer een zekere geldwaarde aan wordt toegekend. Dus ook creditcards en elektronische betaalmiddelen, zoals een chipknip. Het moet gaan om geld en geldswaardig papier dat van het bedrijf is en voor de bedrijfsvoering beschikbaar is.
Verzekerd bedrag elektronica*Alle elektronische apparatuur, zoals de kassa en audio-, video, - en computerapparatuur.
Is het kenteken van de aanhangwagen bekend?*
Ja
Nee
Kenteken*
Chassisnummer*
Merk, model en uitvoering of type*
Chassisnummer*
Bouwjaar*
Ledig gewicht
Toegestaan maximaal gewicht*
Cataloguswaarde (exclusief toegevoegde accessoires)*
Dagwaarde*
Zijn de verzekerde bedragen inclusief of exclusief Btw?*
Exclusief Btw
Inclusief Btw
Waarde toegevoegde accessoires*
Welke beveiliging heeft de aanhangwagen?*De preventie-eisen van verzekeraars zijn afhankelijk van o.a. het gebruik en de waarde van de aanhangwagen!
Gebruik aanhangwagen*
Particulier
Zakelijk
Toelichting zakelijk gebruik:*
Toelichting zakelijk gebruik:
Is de aanhangwagen voorzien van daarop of daarin gemonteerd werkmaterieel?*Het betreft werkmaterieel waarmee u werkzaamheden uitvoert, of dat u daarbij helpt, en dat voorzien is van een eigen aandrijvingsmechanisme (elektrisch en/of verbrandingsmotor) inclusief bijbehorende (losse) onderdelen, hulp- en uitrustingsstukken, zoals snoeren, slangen, sleutels en afstandbediening, en dat op of in de aanhangwagen is gemonteerd. Voorbeelden van dat werkmaterieel zijn: compressoren, hoogwerkers en pompen.
Ja
Nee

Als er sprake is van zelfrijdend werkmaterieel dat niet is gemonteerd op de aanhangwagen, dan biedt de Werkmaterieelverzekering hiervoor mogelijkheden.

Wilt u het op of in de aanhangwagen gemonteerde werkmaterieel meeverzekeren?*Op of in de aanhangwagen gemonteerd werkmaterieel, waaronder compressoren, pompen en hoogwerkers kunt u meeverzekeren.
Ja
Nee
Soort werkmaterieel (op aanhangwagen)?*
Ander gemonteerd werkmaterieel*
Datum van constructie van het werkmaterieel*
Datum van aanschaf van het werkmaterieel*
Aanschafprijs van het werkmaterieel*
Is de aanhangwagen gefinancierd?*
Ja
Nee
Is de aanhangwagen geleased?*
Ja
Nee
Verhuurt u de aanhangwagen? *
Ja
Ja,soms
Nee
Wilt u meerdere aanhangwagens verzekeren?*
Ja
Nee

Als u een offerte wenst van de aanhangwagenverzekering voor meerdere aanhangwagens dan kunt u hieronder een overzicht uploaden.

Upload een overzicht van uw aanhangwagens*
Drag & Drop Files Here Browse Files

Aanhangwagenverzekering

Ingangsdatum*
Dekking*

Met de Dekking Beperkt casco is de schade aan de aanhangwagen en het werkmaterieel gedekt als die buiten uw schuld ontstaat.

 • alle aanpassingen die, nadat de aanhangwagen is afgeleverd door fabrikant of importeur, aan, op of in de aanhangwagen zijn gemonteerd;
 • alle accessoires van de aanhangwagen;
 • alle hulpmaterialen.

Met de Dekking Casco is de schade aan de aanhangwagen en het werkmaterieel gedekt als die buiten uw schuld of door uw schuld ontstaat.

 • alle aanpassingen die, nadat de aanhangwagen is afgeleverd door fabrikant of importeur, aan, op of in de aanhangwagen zijn gemonteerd
 • alle accessoires van de aanhangwagen
 • alle hulpmaterialen
Gewenste betalingstermijn*
Per maand (automatisch incasso verplicht)
Per kwartaal
Per halfjaar
Per jaar
Automatische incasso? (bij maandbetaling verplicht)*
Ja
Nee

Voordat de verzekering ingaat, moet u de premie van de eerste betaaltermijn en de waarborgsom aan Honig en Honig betalen. Heeft u gekozen voor betaling per maand? Dan betaalt u de premie van de eerste drie maanden aan Honig en Honig. In geval van automatische incasso is uw machtiging nodig. Deze machtiging verstrekt u door het ondertekenen van het machtigingsformulier, welke wordt meegestuurd bij de offerte.

Slotvragen

Belangrijk!

Lees voor de ondertekening van dit aanvraagformulier de toelichting op de reikwijdte van de mededelingsplicht goed door.

Waarmee gaat u akkoord als u ondertekent? U gaat met het volgende akkoord:

 • het afsluiten van deze verzekering
 • de dekking van deze verzekering zoals in de polisvoorwaarden is omschreven
 • de polisvoorwaarden van deze verzekering
 • dat verzekeraars bij de beoordeling van deze aanvraag gegevens uit externe databanken gebruiken

Toelichting mededelingsplicht

U heeft een mededelingsplicht. Dit houdt in dat u ons alles doorgeeft wat van belang kan zijn. Anders krijgt u bij een schade misschien geen schadevergoeding. U moet bij deze aanvraag juiste en volledige informatie geven. Doe het volgende en voorkom zo problemen:

 • Beantwoord alle vragen in dit aanvraagformulier juist en volledig.
 • Worden anderen of eigendommen van anderen ook verzekerd? Geef dan alle informatie van deze personen juist en volledig door. Het is dus verstandig om deze vragen ook aan hen te stellen!
 • Hebben verzekeraars volgens u bepaalde informatie al? Beantwoord ook dan alle vragen in dit aanvraagformulier juist en volledig.
 • Heeft u dit aanvraagformulier verstuurd en komt u erachter dat u vergeten bent bepaalde informatie aan ons door te geven? Geef deze informatie dan alsnog aan ons door. Dit hoeft niet wanneer de verzekering is ingegaan of de verzekering is geweigerd.

Blijkt dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft gegeven? Dan kunnen verzekeraars uw aanvraag weigeren of een eventuele schade niet of niet volledig betalen. Is de verzekering ingegaan en zouden verzekeraars uw aanvraag niet hebben geaccepteerd als zij alle informatie van u hebben gehad? Dan mogen zij de verzekering opzeggen. Hetzelfde geldt als u verzekeraars met opzet heeft willen misleiden.

Bijzonderheden/opmerkingen:

Akkoordverklaring

Registratie persoonsgegevens (AVG)

In ons privacy statement leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Algemene bepalingen

 • Ik geef Honig en Honig toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de offerte en/of aanvraag van de verzekering.
 • Ik verklaar dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.
 • Ik ben akkoord met de algemene bepalingen.
 • Ik ben akkoord met de digitale verstrekking van de polisvoorwaarden en de verzekeringskaart.
Aanvragen